Bonuskierrätys alkuun - Talletus Veikkaushuoneelle 100€ 100%

Bonuskierrätys alkuun - Talletus Veikkaushuoneelle 100€ 100%

Bonushunter blogi

Comments: 2

Jos sinua kiinnostaa satojen eurojen lisäys pelikassaasi, niin tämä blogi on sinua varten. Aloittelevalle vedonlyöjälle vedonlyöntibonukset ovat mukava tapa päästä alkuun. Monesti aloittamisen kynnys on kuitenkin korkea, joten tässä blogissa asiaa pyritään helpottamaan selkeiden ohjeiden saattelemana.

Pääset myös mukaan seuraamaan miten vetoni ja bonuskierrätykseni onnistuvat. Halutessasi voit peesata samoja vetoja, mutta osa hauskuudesta on totta kai omien kohteiden tutkiminen.

Bonuksia tarjoavat useat yhtiöt ja useiden satojen lisäys pelikassaan saadaankin aikaan hyödyntämällä kaikki uuden rekisteröityjän tarjoukset eri bookkereilta.

Aloitan bonuskierrätyksen Veikkaushuoneelta, jonka tarjoama bonus on todella houkutteleva varsin mukavien kierrätysehtojen takia (bonussumma pitää kierrättää vain 7-kertaisesti). Palataan ehtoihin ja tilin avaamiseen vielä myöhemmin, mutta aloitetaan muutamalla yleisellä asialla vedonlyönnistä ja bonuksista.

Riskien hallinta - älä lyö kaikkia rahoja yhteen kohteeseen

Monesti ilmainen bonusraha saattaa sumentaa ajattelua ja se voi johtaa rahojen nopeaan menettämiseen. Jos 100 euron talletuksella saa 100 euroa bonusrahaa, niin tuotakin bonussummaa tulee käsitellä kuin omaa rahaa. Mikäli pelaat "bonusrahan" 100 euroa heti pois, niin et voi nostaa tallettamaasi 100 euroa ennen kuin olet täyttänyt kierrätysehdon. Eli helposti tuon jälkeen tulee roiskittua loppusummakin miten sattuu.

Parasta onkin määrittää ennen vedonlyönnin aloittamista jonkinlainen pelikassa, jonka perusteella vetojen panokset määräytyvät. Tähän asiaan voisi käyttää enemmänkin palstatilaa ja monimutkaisia selityksiä, mutta helpot ja yksinkertaisetkin ohjeet ovat parempia kuin ei mitään. Itse lähden tähän bonustenkierrätykseen 2000 euron aloituskassalla.

Yleinen nyrkkisääntö on sellainen, että mihinkään vetoon ei kannata sijoittaa yli kolmea prosenttia pelikassastaan. Normaalille vedolle hyvä peruspanos onkin 1% pelikassasta. Epätodennäköisempiin vetoihin vähemmän ja todennäköisempiin tai mahdollisesti tuottavampiin voi sitten hieman enemmän sijoittaa. Omalla kohdalla tämä tarkoittaa siis noin 20 euron peruspanostusta vetoa kohden.

Pelitilin avaaminen ja talletuksen tekeminen

Pelitilin avaaminen Veikkaushuoneelle onnistuu helposti. Tästä klikkaamalla pääset Veikkaushuoneelle ja etusivulta klikataan "AVAA TILI"-nappia. Lomakkeeseen täytetään pyydetyt tiedot ja klikataan "AVAA TILI"-nappia. "Kampanjakoodi"-kohtaan ei tässä vaiheessa tarvitse laittaa mitään. Talletukseen käytettävä bonuskoodi syötetään myöhemmin. Saat sähköpostiin vielä vahvistuksen, joka pitää sähköpostin kautta hyväksyä. Tämän jälkeen ollaankin valmiita tallettamaan rahaa.

Veikkaushuoneen bonus on maksimissaan 100 euroa ja 100% talletussummasta. Eli jos tallettaa 100 euroa, niin tilille ilmestyy 200 euroa. Bonussumma tulee kierrättää 7-kertaisesti, eli käytännössä siis kierrätys on 700 euroa. Vähimmäiskertoimen on vedossa oltava 1,80. Kierrätys täytyy suorittaa 60 päivän sisällä talletuksesta. Tarkemmat ehdot selviävät alla olevasta kuvasta (kuva aukeaa isommaksi klikkaamalla).

Talletus onnistuu klikkaamalla "TALLETA"-nappia (kts. kuva). Talletusvaihtoehtoja on monia, joista käytännöllisimmät ovat pankki tai Skrill. Pankkitalletuksesta menee pieni kulu, joten mikäli Skrill-tili löytyy ja siellä on rahaa, niin sitä kannattaa hyödyntää. Toisaalta pankkitalletuksen kulu ei ole sinänsä iso, kun huomioi tarjolla olevan bonuksen. Bonuskoodi-kenttään tulee muistaa sijoittaa koodi "VEIKKAUSHUONE100". Alla olevista kuvista näet miten Skrill-talletus etenee. Kun talletus on viety loppuun, niin olet valmis pelaamaan 200 euroa pelitililläsi!

Tulevissa blogikirjoituksissa aloitetaan vetojen jättäminen ja bonuksen kierrättäminen. Mikäli 700 euroa on tarkoitus kierrättää esimerkiksi 20 euron vedoilla, niin vetoja tulee yhteensä 35 kappaletta. Huonoimmassa skenaariossa kierrätys voi toki loppua jo 10 vedon jälkeen, mutta siihenhän emme usko :)

Kommentit (2)

Vedonlyöntibonukset

Tämä on mielenkiintoinen aihe monelle pienellä panoksella pelaavalle, joten laitetaan seurantaan. Ja onnea kierrätykseen.

Bonukset

Vedonlyöntibonukset on mielenkiintoine aihe.