Uusi kierrätys - Mobilebet vedonlyöntibonus 200% (talletus 20€ + bonus 40€)

Uusi kierrätys - Mobilebet vedonlyöntibonus 200% (talletus 20€ + bonus 40€)

Bonushunter blogi

Comments: 0

Mobilebetin vedonlyöntibonus

Jatketaan bonuskierrätystä Mobilebetin mainiolla vedonlyöntibonuksella. Tarjolla on 20 euron talletuksella 40 euroa bonusrahaa. Kyseessä on todella mukava bonus ja se sopii hyvin myös pienellä rahalla pelaaville. Kokeneimmille pelaajille on tarjolla myös 100% bonus, jossa talletus on 300 euroa ja bonus 300 euroa. Tässä jutussa käydään läpi bonusten ehtoja ja tilin avaamista Mobilebetille.

Toistaiseksi Bonushunterin blogissa on kierrätetty kolme eri bonusta ja 2000€ alkukassa on noussut mainiosti 2472,33 euroon. Eli puhdasta voittoa on tehty 472,33 euroa.

Tilin avaaminen Mobilebetille

1. Mobilebetille tästä.

2. Klikkaa "Avaa pelitili!" (aukeaa alla kuvassa näkyvä kaavake).

3. Täytä pyydetyt tiedot ja jatka eteenpäin.

4. Täytä henkilötietosi ja jatka eteenpäin (kuva alla).

Tili on valmis!

Tallettaminen Mobilebetille

Tallettamisen voi suorittaa tilin avauksen yhteydessä, mutta käydään tässä läpi tallettaminen erikseen (ohjeet toimivat molempiin tapauksiin).

1. Klikkaa "Talleta" ylhäältä sivustolla, kun olet kirjautuneena. (kuva alla)

2. Valitse haluamasi bonus. Huomioi, että voit käyttää vain toisen bonuksen. Bonuskierrätyksessämme otamme 200% bonuksen. Tässä vaiheessa pitää huomioida, että bonusta varten pitää sääntöjen mukaan tallettaa tasan 20 euroa, jotta bonus tulee käyttöön. Säännöissä on myös mainittu mitkä talletusmuodot eivät kuulu tähän kampanjaan (Moneybookers-, Neteller-, paysafecard-, ukash- ja Webmoney-talletukset eivät ole osa tätä kampanjaa). Näin ollen kätevin tapa on valita Trustly-pankkitalletus. Myös luottokorttitalletus on sallittu vaihtoehto.

3. Suorita tämän jälkeen talletus loppuun ohjeiden mukaan ja valmista tulee!

Mobilebet bonusehdot

Sivusimme yllä bonusehtoja jo siltä osin, jotka on hyvä tietää jo ennen talletusta (talletusehdot on joka tapauksessa aina hyvä tarkistaa etukäteen). Eli 200% bonuksen voi lunastaa tasan 20€ talletuksella (vaikka sivuilla on englanniksi mainittu 10€ talletus) ja kampanjaan sallitut talletusmuodot ovat esimerkiksi Trustly ja luottokortti. Skrill-talletus ei kuulu kampanjan piiriin.

Kierrätysehdot 200% bonuksessa ovat varsin mukavat. Kierrätysvaatimus on ainoastaan 5-kertainen (talletus 20€ + bonus 40€) vähintään 1,80-kertoimilla. Yhteensä tämä tarkoittaa 300 euron kierrättämistä. Kierrätykseen on aikaa 30 päivää. Vastaavasti 100% bonuksessa kierrätysvaatimus on 8-kertainen (yht. 4800e, jos ottaa maksimibonuksen 300€ talletuksella).

Muuten bonuksen ehdoissa ei ole mitään normaalista poikkeavaa, mutta ehtoihin kannattaa tosiaan tutustua alla olevasta kuvasta, tai suoraan sivuilta tästä.