Uusi kierrätys - Expekt vedonlyöntibonus 200%

Uusi kierrätys - Expekt vedonlyöntibonus 200%

Bonushunter blogi

Comments: 2

Expektin vedonlyöntibonus

EDIT: Ensimmäiset vedot: Expekt bonuskierrätys to 15.3.2018

Palaillaan bonuskierrätyksen pariin Expektin mukavalla vedonlyöntibonuksella. Tarjolla on 50 euron talletuksella 100 euroa bonusrahaa. Kyseessä on varsin hyvä bonus ja se sopii hyvin myös pienellä rahalla pelaaville kuin kokeneimmillekin pelaajille. Tässä jutussa käydään läpi bonusten ehtoja ja tilin avaamista Expektille.

Toistaiseksi Bonushunterin blogissa on kierrätetty neljä eri bonusta ja 2000€ alkukassa on noussut mainiosti 2452,33 euroon. Eli puhdasta voittoa on tehty 452,33 euroa. Bonusten avulla pystyykin varsin mukavasti tuomaan kassaan nostetta normaalia pienemmällä riskillä.

Mikä Bonushunter ja mikä bonuskierrätys? Lue lisää perusteista tästä aiemmin julkaistusta blogin avausjutusta. (Bonus siinä jutussa ei ole enää voimassa, mutta perusperiaate ja kierrätyksen yleiset vinkit ovat edelleen ajankohtaisia).

Tilin avaaminen Expektille

1. Expektille tästä.

2. Klikkaa "Rekisteröidy tästä" (aukeaa alla kuvassa näkyvä kaavake).

3. Täytä pyydetyt tiedot ja jatka eteenpäin. Tili on valmis! (* Tervetulobonuksen tiedot-napista näet esimerkiksi bonuksen säännöt ja ehdot, ne kannattaa lukea etukäteen.)

Tallettaminen Expektille

Tallettamisen voit suorittaa kätevästi rekisteröinnin yhteydessä. Kun olet saanut tilin luotua, niin seuraava näkymä aukeaa (kuva alla).

1. Vedonlyönnin 200% talletusbonus on jo valmiiksi valittuna, joten voit siirtyä maksutavan valintaan (kuva alla).

2. Huomioi, että bonusta ei ole mahdollista ottaa esimerkiksi Skrill-talletuksella, joten valitaan kätevä "Verkkomaksu".

3. Syötetään haluttu talletussumma. Tässä tapauksessa optimaalisin summa on 50 euroa, jolla saa maksimibonuksen 100 euroa päälle. Klikkaa "Talleta tililleni" ja valitse oma verkkopankkisi ja suorita maksu.

4. Talletus on valmis ja tililläsi pitäisi näkyä 150 euroa pelirahaa! (kuva alla)

Expekt bonusehdot

Sivusimme yllä bonusehtoja jo siltä osin, jotka on hyvä tietää jo ennen talletusta (talletusehdot on joka tapauksessa syytä tarkistaa etukäteen). Kampanjaan sallitut talletusmuodot ovat esimerkiksi "Verkkomaksu" tai debit/credit -kortti. Esimerkiksi Skrill-talletus tai muu e-lompakko -talletus ei kuulu kampanjan piiriin.

Kierrätysehdot 200% bonuksessa ovat varsin mukavat. Kierrätysvaatimus on 6-kertainen (talletus 50€ + bonus 100€) vähintään 2,00-kertoimilla markkinoilla, joilla on vähintään kolme mahdollista lopputulosta. Yhteensä tämä tarkoittaa 900 euron kierrättämistä. Kierrätykseen on aikaa todella runsaasti, eli 180 päivää. Kannattaa huomioida, että oikean rahan saldoa käytetään ensin, sitten lukittujen voittojen saldoa ja lopuksi bonussaldoa, kun kierrättää bonuksen.

Muuten bonuksen ehdoissa ei ole mitään normaalista poikkeavaa, mutta ehtoihin kannattaa tosiaan tutustua tilin avaamisen yhteydessä.

Seuraavassa blogipostauksessa laitetaan ensimmäiset vedot sisään ja kierrätys vauhtiin.

Expektille tästä!

Kommentit (2)

Expekt vedonlyöntibonus

Koska vedonlyöntibonuksen kierrätys alkaa?