Yhteenveto - Mobilebet vedonlyöntibonus

Yhteenveto - Mobilebet vedonlyöntibonus

Bonushunter blogi

Comments: 0

Mobilebetin bonuskierrätys (20€ talletus, 40€ bonus) päättyi kolmeen hutivetoon ja loppusaldoksi jäi 20 euroa tappiota. Bonushunterin kierrätyskassa laski siis 2452,33 euroon. Vielä ollaan kuitenkin mukavasti voitolla, sillä kierrätyksiä lähdettiin tekemään 2000 euron alkukassalla.

Yhteenveto Mobilebetistä

- Tilin avaus ja talletus sujuivat helposti.

- Kummatkin bonukset ovat todella hyviä. Pienellä rahalla pelaaville 200% 20€ bonus antaa hyvän alkuboostin kassaan. Isommilla pelikassalla pelaaville 100% 300€ on myös erittäin hyvä tarjous.

- Bonusehdot ovat helposti ymmärrettävät ja niissä ei ole mitään ansoja viritettynä. (lue lisää kierrätyksen aloituspostauksesta)

- Pelikohteita on tuttuihin ja isoihin sarjoihin mukavasti. Pienempien lajien osalta sarjavalikoima ei ole ihan niin iso kuin joillain muilla välittäjillä.

- Kotiutusta ei päästy testaamaan, mutta käyttäjien raportit eivät ole kertoneet ongelmista maksujen suhteen.

Mobilebet vedonlyöntibonus on todella hyvä

Kaiken kaikkiaan ei ole mitään syitä miksei Mobilebetin bonuskierrätystä lähtisi kuka vaan kokeilemaan. Se kannattaa kuitenkin muistaa, että bonuksista voi hyödyntää vain toisen. Valinta kannattaa tehdä omien pelitottumusten mukaan. Kierrätysmäärässä (300€ vs. 4800€) on iso ero pienemmän ja suuremman bonuksen välillä.

Lue tästä blogikirjoitus tilin avaamisesta ja tallettamisesta Mobilebetille (Vedonlyöntibonus 200%, talletus 20€ + bonus 40€).

Tästä pelaamaan Mobilebetille!

Kommentit (0)