Uusi bonuskierrätys - Betser (talletus 100€ + 100€ bonus)

Uusi bonuskierrätys - Betser (talletus 100€ + 100€ bonus)

Bonushunter blogi

Comments: 0

Jatketaan bonuskierrätystä uuden bookkerin parissa. Betser tarjoaa uusille asiakkaille 100€ talletusta vastaan 100€ bonuksen. Avataan tili, tehdään talletus ja laitetaan homma käyntiin!

Tilin avaaminen ja tallettaminen

Betser on melko uusi tuttavuus alalla, joten bonuksesta on varmasti hyötyä todella monelle. Aloitetaan tilin luomisella ja tallettamisella, mikä on tehty todella helpoksi.

1. Betseriin tästä.

2. Klikkaa rekisteröidy.

3. Kirjoita haluamasi käyttäjänimi, sähköpostisi ja haluamasi salasana (muista käyttää turvallista ja uutta salasanaa).

4. Täytä henkilötietosi vaadittuihin sarakkeisiin.

5. Valitse haluamasi summa, jonka haluat tallettaa haluamaasi talletusmuotoa käyttäen. (bonuskierrätystä varten tein maksimitalletuksen 100 euroa, josta saa 100 euroa bonusta, minimitalletus bonukseen on 10 euroa).

6. Suorita talletus loppuun.

7. Kaikki valmista!

Betser bonusehdot

HUOM!

Bonusehdot ovat muuttuneet. Uusissa ehdoissa kierrätys on bonus x 12 ja maksimipanos yhden kohteen kierrätykseen on 50 euroa. Alla vanhaa tietoa.

Betserillä on itse bonuksen kierrättämisessä varsin tavanomaiset ehdot. Bonussumma (esimerkiksi tässä tapauksessa 100 euroa) pitää kierrättää 30 päivän sisällä viisi kertaa vähintään kertoimella 1,80. Maksimipanos mikä hyväksytään yhden kohteen kierrätykseen on 100 euroa.

Se mikä tekee Betserin tarjouksesta hieman erilaisen muihin verrattuna on se, että bonus vapautuu kierrätykseen vasta sen jälkeen kun oma panos (tässä tapauksessa 100 euroa) on asetettu pelikohteisiin. Eli ensin pitää laittaa 100 euroa sisään, jonka jälkeen päästään pelaamaan bonusta. Käytännössä homma onnistuu parhaiten niin, että alkuun isketään satasen edestä vetoja, jotka ratkeavat mieluiten tuon 30 päivän kierrätysjakson loppuvaiheilla. Näin ollen 100 euron bonuksen kierrättämiseen jää hyvin aikaa.

Tällaisia hyviä pelikohteita tammi-helmikuussa ovat muun muassa Australian avointen tennisturnaus, NFL:n Super Bowl tai Jalkapallon Afrikan-mestaruuskilpailut. Aloitetaan blogin vedot seuraavassa kirjoituksessa, jossa asetetaan tuo 100 euroa esimerkiksi juuri noihin kilpailuihin sisään.

Sen jälkeen päästään kierrättämään satasen bonusta. Tavoitteena voidaan pitää sellaista, että tuo satanen saataisiin kierrätettyä viidesti niin, että summa ei ainakaan hirveästi olisi pienentynyt. Tämän jälkeen ratkeavat pitkäaikaisvedot toisivat sitten kaikki silkkaa voittoa osuessaan.

Tästä voi vielä lukea Betserin bonusehdot kokonaisuudessaan.

Betser kokemuksia.

Kommentit (0)