Betser bonuskierrätys 1.2.2017

Betser bonuskierrätys 1.2.2017

Bonushunter blogi

Comments: 0

Winnipeg hoiteli yöllä St. Louisin, joten bonussaldo nousi 48,51 euroon. Kierrätyksen tilanne on kuitenkin muuttunut, koska Betserillä ovat päättäneet muuttaa kierrätyksen ehtoja alkaen 2. helmikuuta klo 12:00. Käytäntö on ennenkuulumaton ja erittäin röyhkeä. Kierrätettävää tulisi torstaina paljon lisää aiemman lisäksi, joten nyt jos suinkin mahdollista, niin kannattaa ehdottomasti hoitaa kierrätys loppuun viimeistään ke-to-yön aikana. Lisätietoja muuttuneista ehdoista tästä ketjusta.

Meidän kohdallamme se tarkoittaa sitä, että tuo 48,51 euroa pitää sijoittaa tänään päivällä vähintään 2,3-kertoimiseen kohteeseen, jotta mahdollisen voiton sattuessa yölle riittää vielä tarpeeksi panosta vaikkapa NHL-peleihin, jotta kierrätysehto voidaan saavuttaa. Onneksi päivältä löytyy pari hyvää KHL-kohdetta, joita foorumillakin on vihjattu, joten otetaan ne tuplana peleihin. Normaalisti ei toki tuplia ole järkevää vetää, mutta nyt saadaan tarvittava kerroin käyttöön ja ihan hyvillä kohteilla vieläpä.

Pelivalintoina Barys Astana ja CSKA

Barys kohtaa Jokerit, joka on pelannut todella ailahtelevasti. Tarjolla on kerroin 1,74 Barysin voitosta jatkoaika ja rankkarit huomioiden. Veikkauksella vastaava kerroin on 1,70. Eli tällä kertaa tuo 1,74 saa riittää peleihin.

Kova CSKA saa kertoimen 1,45 (jatkoaika ja rankkarit huomioiden) Traktorin vieraana. Tässä Veikkauksella vertailukerroin on vain 1,36. Betserin kerroin onkin markkinoiden paras tarjous. Tuplana tästä saadaan riittävä kerroin 2,52, joten mikäli tämä tupla osuu, niin voittoa tulee tarpeeksi, jotta loput kierrätysvaatimuksesta (109,74 euroa) saadaan kierrätettyä loppuun yön pelikohteissa.

Kommentit (0)