Betser bonuskierrätys 17.1.2017

Betser bonuskierrätys 17.1.2017

Bonushunter blogi

Comments: 1

Bonuskierrätys on lähtenyt käyntiin varsin mukavasti. Bonussaldo on tällä hetkellä 130 euroa. Jatketaan kahden NHL-vedon kanssa. Lisätty vetoja Mannyn mankelin vihjeiden perusteella.

Pelivalintoina Carolina ja Anaheim.

Alla JussiQ:n huomiot otteluista.

- Carolina on perinteisesti aliarvostettu markkinoilla. Columbus pelasi alkukauden tuloksellisesti aika lailla yläkanttiin. Joukkueen tahti on viime aikoina tasoittunut kohti odotettua ja tässä ottelussa en näe joukkueiden tasossa suurta eroa. Columbus on kotiedun verran suosikki, joten Carolinalle tarjottu kerroin 2,45 jatkoaika ja rankkarit huomioiden on siis riittävä peliin.

- Anaheim ei tässä varsinaisesti maistu, mutta Tampan Victor Hedmanin mahdollinen poissaolo nostaa Anaheimin voiton niukasti pelattavaksi. Anaheimilla myös lepoetu, kun Tampa pelasi eilen Los Angelesin vieraana.

Näiden vetojen jälkeen bonussaldo on 110 euroa ja bonusta on kierrättämättä 415 euroa.

Loppuun vielä huomio Super Bowl-vedostamme. Pelasimme alkutalletuksella 50 euron edestä Patriotseja kertoimella 2,60. Nyt kun jäljellä on neljä joukkuetta, niin Patriotsin kerroin on esimerkiksi vedonlyöntipörssi Matchbook:lla tippunut 2,40:n paikkeille. Mikäli ei halua pitää riskiä Patriotseilla, niin voi harkita Patriotsien myymistä 2,43-kertoimella. Tämä vain huomiona, mutta me pidämme bonuskierrätyksen seurannassamme alkuvedon normaalisti voimassa.

Tästä alkutiedot Betser-kierrätyksestämme: Uusi bonuskierrätys - Betser (talletus 100€ + 100€ bonus)

Lisävetoja NBA:han "Mannyn mankelin" vihjeiden perusteella:


Kommentit (1)

Vedonlyöntibonus

Mukava seurata miten vedonlyöntibonusta oikeasti kuuluu kierrättää.