Betser bonuskierrätys 23.1.2017

Betser bonuskierrätys 23.1.2017

Bonushunter blogi

Comments: 0

NHL-vedot eivät antaneet tuulta purjeisiin viime yönä, mutta tappioita on turha jäädä märehtimään pidemmäksi aikaa. Ensi yön NHL-kierrokselta riittää taas poimittavaa. Lisää vetoja päivitetty.

Pelivalintoina Carolina ja Winnipeg

JussiQ:n kommentit vetoihin.

- Jatketaan edelleen kummankin kyydissä. Winnipeg on sentään palkinnut meidät aiemmin ja tulevan yön ottelussa Anaheimia vastaan se lähtee peliin suosikkina. Vaikka Winnipegillä on omat loukkaantumismurheensa, niin joukkue ei juuri tasoltaan kalpene Anaheimille. Ducksien ykkösvahti John Gibson lienee myös sivussa loukkaantumisen takia.

- Carolinalla on edessä haastava ottelu Washingtonin vieraana, mutta viime kierrosten tappioista huolimatta joukkueella on silti potentiaalia parempaan. Tarjottu kerroin 2,05 tasapelille ja Carolinan voitolle on pelattavissa, sillä Washington vie tämän pelin varsinaisella peliajalla vähän harvemmin kuin joka toinen kerta.

Näiden vetojen ollessa sisällä bonussaldo on tällä hetkellä 29,69 euroa. Bonusta on vielä kierrättämättä 248 euroa.

Jokunen sana vielä alkuun jätetyistä pitkäaikaisvedoista. Andy Murray putosi sensaatiomaisesti ulos, joten siinä vetomme meni metsään. NFL:n puolella New England Patriots selvitti tiensä Super Bowliin ja lähtee finaalipeliin noin 1,65-kertoimisena suosikkina. Vajaan parin viikon päästä riittääkin jännättävää, sillä tuo veto määrää aika pitkälti millaiseksi tämän kertaisen bonuskierrätyksen kokonaissaldo muodostuu.

Pelivalintoina Tappara ja Oklahoma +5,5

Lisätään kierrätykseen "Mannyn mankelista" hyvä veto Oklahoma +5,5. Lisäksi peleihin tiistailta jo Tappara, josta on tarjolla about markkinoiden kovin tarjous 1,88. Vertailuna Veikkauksella tuo kerroin on 1,70 ja Pinnaclellakin 1,862. Tappara tulee varmasti hyvin ärsytettynä Ilvestä vastaan, sillä edellisessä paikallispelissä Ilves yllätti ja nappasi voiton. Kerroin 1,88 löytyy Asian Handicap -valikosta.

 

 

Tästä alkutiedot Betser-kierrätyksestämme: Uusi bonuskierrätys - Betser (talletus 100€ + 100€ bonus)

Betser kokemuksia.

Betser vedonlyöntibonus.

Kommentit (0)