Betser bonuskierrätys 18.1.2017

Betser bonuskierrätys 18.1.2017

Bonushunter blogi

Comments: 0

Eilen saatiin vain yksi osuma, mutta bonussaldo säilyi vielä plussalla. Tällä hetkellä saldo on 110 euroa. Tänään aloitetaan vedot yhdellä hyvällä S.Sukkelan poimimalla NBA-kohteella. Lisätty NHL-veto.

Pelivalintana overi matsiin GSW - Oklahoma

- Tässä ottelussa ei tarvi arvuutella, että onko pelinvauhti kovaa, kun vastakkain kaksi hyvin nopean pelitemmon omaavaa joukkuetta. Overille tästä tekee entistä mukavamman kohteen tekee se, että Thunderin avausviisikon sentteri Steven Adams on sivussa aivotärähdyksen vuoksi ja hänen puolustuspelaamista Thunder jää kaipaamaan. Adamsin ollessa sivussa viime otteluissa hyvässä lyönnissä olleen Enes Kanterin peliminuutit ovat normaalia isommat, sekä lisäksi joukkue joutuu turvautumaan myös enemmän pienempiin kokoonpanoihin. Enes Kanter on ottanut hyökkäyspäässä hyvän harppauksen tällä kaudella, mutta puolustuspäässä hän on edelleen vaikeuksissa.

Bonussaldo on tämän vedon jälkeen 95 euroa ja bonusta on kierrättämättä 380 euroa.

Pelivalintana Edmonton

JussiQ:n kommentit ottelusta:

- Florida pelasi eilen ja tänään maalilla nähtäneen kakkosvahti James Reimer. Floridan otteet ovat viime aikoina ailahdelleet (osin loukkaantumisista johtuen), kun taas Edmonton on ollut pirteä. Oilers on joukkueista tällä hetkellä selvästi parempi (loukkaantumiset huomioiden) ja tähän kun lisätään kotietu ja lepoetu, niin kotijoukkue vie tämän useammin kuin kerran kahdesta.

Tästä alkutiedot Betser-kierrätyksestämme: Uusi bonuskierrätys - Betser (talletus 100€ + 100€ bonus)

Betser kokemuksia.

Kommentit (0)