Betser bonuskierrätys 19.1.2017

Betser bonuskierrätys 19.1.2017

Bonushunter blogi

Comments: 3

Eilen ei jäänyt osumia haaviin, joten bonussaldo vajosi 85 euroon. Tänään jahdataan paluuta plussan puolelle kahdella NHL-kohteella. Lisätty Betsari Pron valinta NHL:ään.

Pelivalintoina Minnesota ja Washington

JussiQ:n kommentit kohteista:

- Arizona on ollut tämän kauden ylivoimaisesti huonoin joukkue Coloradon ohella. Nyt joukkue joutuu eilen pelanneena sarjan kovimpiin lukeutuvan Minnesotan vieraaksi. Minnesota hävisi viime pelissään yllättäen New Jerseylle, joten revanssihalua löytynee tähän peliin, vaikka vastus ei ole kovimmasta päästä. Tarjottu kerroin 2,03 -1,5-tasoitukselle ei ihan hirveästi päätä huimaa, mutta kelpaa kierrätykseen.

- St. Louis on omissa papereissa edelleen yliarvostettu vähäisten viime aikaisten näyttöjen pohjalta. Washington onkin vieraissa kohtuullinen suosikki ja Betser tarjoaa tähän jopa isompaa kerrointa kuin Pinnacle, joten se riittää peliin.

Betser-bonussaldo on näiden vetojen jälkeen 65 euroa ja bonusta on kierrättämättä 350 euroa.

Pelivalintana NY Islanders

Otetaan kierrätykseen Betsari Pron vihje NY Islanders.


Tästä alkutiedot Betser-kierrätyksestämme: Uusi bonuskierrätys - Betser (talletus 100€ + 100€ bonus)

Betser kokemuksia.

Kommentit (3)

Pääkohteet?

Ajattelin aloittaa kierrätyksen näin jälkijunassa ja osittain ainakin omilla kohteilla, kun pakko. Olisiko kellään hyviä ideoita myöhemmin päättyviin kohteisiin? Tarkoitus olisi sama taktiikka kuin tässä. 2-3 melko usein osuvaa kohdetta?

Vedonlyöntibonus

Tämä bonusmuoto on itselleni täysin tuntematon. Eli ensin lyödään rahat pitkäaikaisvetoihin ja sen jälkeen kierrätetään vedonlyöntibonus muissa peleissä?