Bonuskierrätys - loppuyhteenveto Veikkaushuoneen bonuksesta

Bonuskierrätys - loppuyhteenveto Veikkaushuoneen bonuksesta

Bonushunter blogi

Comments: 1

Veikkaushuoneen bonuskierrätys saatiin maaliin joulukuun lopussa. Kierrätys sujui mukavasti ja lopulta Veikkaushuone-tilin loppusaldoksi jäi 190,88 euroa.

Hyvä bonus ja mainioita pelikohteita

Alunperin Veikkaushuoneelle talletettiin omaa rahaa 100 euroa ja bonusta saatiin käyttöön 100 euroa. Bonus piti kierrättää seitsemän kertaa vähintään 1,8-kertoimilla. Toisin sanoen vetoja jätettiin sisään 700 euron edestä ja voittoja kertyi 690,88 euroa. Eli vaikka tulos lopulta painui niukasti tappiolle, niin bonuksen ansiosta kotiutukseen voi halutessaan laittaa 90,88 euroa puhdasta voittoa alkuperäisen 100 euron talletuksen lisäksi.

Yhteenvetona Veikkaushuoneesta voidaan sanoa, että kertoimet ovat markkinavertailussa todella hyvää tasoa. NHL:ään saa mainioita kertoimia etenkin pelikohteisiin, joita ei ole vielä Pinnaclella avattu. Liigaa voi pelata milloin vain markkoinoiden kovimmilla kertoimilla. Bonusrahoista saakin hyvän pohjan tuleville vedoille ja Veikkaushuoneelle kannattaakin jättää jonkin verran rahaa, jotta voi aina tarvittaessa poimia isomman kertoimen suhteessa vaikkapa Pinnacleen tai Veikkaukseen.

Tästä klikkaamalla pääset vielä lukemaan blogin avauspostauksen bonuskierrätyksestä.

Aloituskassamme 2000 euroa on Veikkaushuoneen kierrätyksen jälkeen noussut siis 2090,88 euroon. Tällä viikolla kassasta lohkaistaan uusi 100 euroa uuteen bonuskierrätykseen, mutta siitä tarkemmin vielä tuonempana.

Kommentit (1)

Kierrätys

Mukavaa että tämä juttusarja saa jatkoa. Seuraavaan kierrätykseen pitää lähteä itsekin mukaan.