Bonuskierrätys - TPS vie kovavireisten kohtaamisen

Bonuskierrätys - TPS vie kovavireisten kohtaamisen

Bonushunter blogi

Comments: 0

Veikkaushuoneen bonus on nyt kierrätetty puoliväliin ja saldo on kutakuinkin lähtöpisteessä, eli 201,19 eurossa. Tänään jahdataan osumaa Liigan puolelta.

Pelivalintana TPS

TPS ja Tappara ovat molemmat viime aikoina pelanneet tuloksellisesti varsin mainiosti. Tappara ei ole onnistunut pelejä hallitsemaan, tosin se ei heidän pelityyliin oikein kuulukaan. TPS taasen on hallinnut pelejä ja tulostakin on tullut. Tapparan hienoinen ylisuorittaminen tullee jossain vaiheessa päätökseensä ja nyt siihen on kohtuullisen iso todennäköisyys. Tappara pelasi eilen, joten TPS:llä on tässä lepoetua. Tamperelaisilta puuttuu edelleen myös tärkeä Henrik Haapala.

Etusivun vihjeissä on TPS myös nostettu pelikohteeksi ja kun Veikkaushuone tarjoaa tähän markkinoiden kovimpiin lukeutuvaa kerrointa, niin tähän on helppo satsata hieman isompikin summa. Veikkaushuoneella TPS:n kerroin on 2,06 (kerroin putosi 2,04:ään vihjettä kirjoittaessa, hyvä kerroin edelleen), kun esimerkiksi Veikkauksella kerroin on 1,93 ja Pinnaclella 1,909. Tässä pääsisi Pinnaclelle vetämään jopa voitollisen vastavedon Tapparan +0,5-kertoimella 2,00. Näiden kanssa kannattaa kuitenkin olla tarkkana, sillä mikäli kertoimet muuttuvat nopeasti, niin käteen voi jäädä tappiollinen kokonaisuus.

Veikkaushuone-saldo on tämän vedon jälkeen 171,19 euroa ja bonusta on kierrättämättä 335 euroa.

Kommentit (0)