Bonuskierrätys - Ässät iskee SaiPan kumoon

Bonuskierrätys - Ässät iskee SaiPan kumoon

Bonushunter blogi

Comments: 0

Eilen Lukko ei pystynyt hyödyntämään maalipaikkojaan ja SaiPa nappasi Raumalta 3-1-voiton. Yritetään vielä uudestaan SaiPan tappiota, nyt Ässien vieraana.

Pelivalintana Ässät

Porilaisjoukkue on pelannut varsin mukavasti alkukauden ja etenkin kotona joukkue on ollut vahva. Toiseksi viimeisessä kotipeleissä HIFK kaatui selkeän hallinnan jälkeen 2-0, mutta viimeisimmässä kotimatsissa KooKoo:ta vastaan Ässät joutui taipumaan 3-0-tappioon. Tuo ottelu oli kuitenkin porilaisten todella kovaa tulitusta ja tappio oli varsin epäonninen. Edellisessä vieraspelissä Kouvolassa Ässät kuittasikin tappion ja nappasi voiton lukemin 5-2.

SaiPa pelasi eilen siis Raumalla, joten Ässillä on sen suhteen pieni etu. Lappeenrantalaisten maalilla pelaa nyt myös kakkosvahti Juho Olkinuora. Ässät on joukkueista vahvempi ja kun päälle lisätään kotietu, niin tarjolla oleva päälle kahden kerroin kelpaa helposti. Veikkaushuone tarjoaa Ässille kerrointa 2,03, kun Pinnaclella tarjolla on kerroin 1,92 ja Veikkauksella vain 1,83. Kerroinvertailukin puoltaa tätä siis mukavasti.

Veikkaushuoneen tilin saldo on tämän vedon jälkeen 172,79 euroa ja bonusta on kierrättämättä 475 euroa.

Kommentit (0)