Bonuskierrätys - Dinamo Riika voittoon KHL:ssä

Bonuskierrätys - Dinamo Riika voittoon KHL:ssä

Bonushunter blogi

Comments: 2

Eilen Suomi ja Ruotsi tekivät tasan viisi maalia, joten vedossamme panos palautui. Tiistain kierrokselle kokeillaan KHL:ää foorumin vihjeellä.

Suomen ja Ruotsin välisessä pelissä maalipaikkoja kyllä riitti, mutta tällä kertaa tarvittava kuudes osuma jäi tekemättä. Ottelun lopussa Ruotsi otti vielä hieman yllättäen maalivahdinkin pois ja tarjosi näin Suomelle mahdollisuutta iskeä kiekko tyhjään maaliin, mutta tällä kertaa sitä ei nähty. Kokonaisuudessaan Ruotsin esitys oli varsin vaisu ja mitään loppukiriä joukkue ei päätöserässä pystynyt kehittämään. Onneksi Leijonat oli toisessa erässä kuitenkin todella pirteitä ja iski nopeaan tahtiin neljä osumaa.

Pelivalintana Dinamo Riika

Foorumin vakiokirjoittaja Taika on nostanut tänään Dinamon pelikohteeksi foorumilla. Veikkaushuone tarjoaa kohteeseen kerrointa 2,20, joka on riittävä pelattavaksi. Veikkauksella vastaava kerroin on vain 1,95, joten kerroinvertailukin puoltaa tätä vetoa. Panostetaan tähän kohteeseen 15 euroa. Näin ollen Veikkaushuoneen tilille jää 224,09 euroa ja kierrätystä on vielä jäljellä 605 euroa. Kierrätyshän tulee suorittaa loppuun 60 päivän sisällä talletuksesta.

Edit. Kyseessä on siis ottelu, joka pelataan tiistaina.

Kommentit (2)

Pelihän pelataan sitten

Pelihän pelataan sitten huomenna. Peesailijoille tiedoksi..

Näin juuri! Meni täysin ohi

Näin juuri! Meni täysin ohi silmien, että kyseessä oli tiistain peli. Tottunut maanantaina KHL:ää pelaamaan.