Bonuskierrätys - HIFK jauhaa voiton Sportista

Bonuskierrätys - HIFK jauhaa voiton Sportista

Bonushunter blogi

Comments: 0

Jatketaan Veikkaushuoneen bonuskierrätystä Liigan parissa. HIFK on vähitellen saanut peliään paremmin uomiin ja se lähtee selvänä suosikkina Sportia vastaan.

Pelivalintana HIFK

HIFK:n paha loukkaantumissuma on vihdoin hellittänyt suurimmalta osin. Tämä on myös näkynyt kaukalossa parantuneina otteina. Viime pelissä joukkue tosin tuloksellisesti pelasi vaisusti Lukkoa vastaan, mutta HIFK oli ottelussa kuitenkin niskan päällä ja Lukko käytännössä iski joka tilanteestaan maalin. Sport on pelannut viime aikoina vaihtelevasti. Viime vieraspelissään joukkue oli täysin JYPin jyrän alla, mutta onnistui kuin ihmeen kaupalla nousemaan tasoihin kolmannessa erässä ja voittoon jatkoajalla.

Tänään kummaltakin joukkueelta puuttuu maajoukkueisiin valittuja pelaajia. HIFK:ltä on sivussa Teemu Eronen, Roope Hintz ja Miro Heiskanen. Kaikki tärkeitä pelaajia, mutta HIFK:llä riittää reserviä. Sportilta sivussa ovat puolustajat Ari Gröndahl ja Robin Salo. Lisäksi kun puolustuksesta on loukkaantuneena myös Aleksi Laakso, niin vaasalaisten puolustus heikkenee todella rajusti. Kaiken lisäksi Sportilta on hyökkäyksestä sivussa muun muassa Markus Nenonen ja Joonas Komulainen.

HIFK on kauden aikana tottunut pelaamaan vajaammilla miehistöillä, joten kokoonpanotiedot kääntävät etua helsinkiläisten suuntaan. Peliin lähteekin HIFK kertoimella 1,87. Pinnaclella vastaava kerroin on 1,833.

Veikkaushuoneen saldo vedon jälkeen on 164,19 euroa ja bonusta on kierrättämättä 255 euroa.

Kommentit (0)