Bonuskierrätys - HPK kukistaa Tapparan

Bonuskierrätys - HPK kukistaa Tapparan

Bonushunter blogi

Comments: 0

Huuhkajat pelasivat varsin mainiosti Ukrainassa ja olisivat ehkä ansainneet tasurin, mutta tuloksena oli maalin tappio. Ukraina -1,25 -vedostamme palautui siis puolet panoksesta takaisin. Tuon vedon jälkeen Veikkaushuone-saldo on 232,79 euroa. Tänään palataan Liiga-vetojen pariin.

Pelivalintana HPK

Hämeenlinnan Pallokerho ei ole viime otteluissaan loistanut ihan niin paljoa, kuin aiemmin tällä kaudella. Joukkue jäi SaiPan vieraana nollille, tosin omiinkin meni vain yksi. Edellisessä kotipelissä HPK pelasi tasaväkisesti Kärppiä vastaan mutta joutui tyytymään 3-1-tappioon.

Toisaalta ei Tapparakaan ole viime aikoina kokonaisuudessaan säkenöinyt. Peli on ollut ajoittain huonoa, mutta se on onnistunut kuin ihmeen kaupalla nousemaan takaa-ajoasemista voittoon asti sekä Ilvestä että Lukkoa vastaan.

Perustasoltaan Tappara on HPK:ta vahvempi, mutta kotona HPK on asetettava suosikiksi. HPK:lla on myös taitavia rankkarien vetäjiä. Veikkaushuone tarjoaa HPK:lle kerrointa 1,96 jatkoaika ja rankkarit huomioiden. Vertailun vuoksi Veikkaus tarjoaa vastaavaan vetoon 1,85 kerrointa.

Veikkaushuoneen saldo on tämän vedon jälkeen 212,79 euroa. Bonusta on kierrättämättä vielä 515 euroa.

Kommentit (0)