Bonuskierrätys - Huuhkajat saa kyytiä Ukrainalta

Bonuskierrätys - Huuhkajat saa kyytiä Ukrainalta

Bonushunter blogi

Comments: 0

Eilen osumaputki sai jatkoa, kun Jukurit kukisti Pelicansin 2-1. Veikkaushuone-saldo on vedon jälkeen 242,79 euroa. Tänään otetaan kierrätykseen futista, kun Suomi on matkannut Ukrainan vieraaksi.

Pelivalintana Ukraina

Kaikki varmasti muistavat Huuhkajien tiukan taistelun Islannissa, joka lopulta päättyi katkeraan tappioon. Pienemmälle huomiolle monelta jäi se, että todellisuudessa Suomi oli todella alakynnessä läpi ottelun ja maalipaikkoihin nähden Islannin voitto oli varsin oikeutettu (ottamatta kantaa sen kummemmin oliko Islannin maali sääntöjenmukainen vai ei). Islanti-pelin jälkeen Suomi hävisi kotonaan varsin siedettävästi Kroatialle vain 1-0. Ukrainaa vastaan Huuhkajat joutuvat poissaolojen saattelemina, joten lähtökohdat ovat varsin huonot.

Ukraina on pelannut kaksi tasuria ja voittanut kotonaan Kosovon 3-0. Suomihan pelasi kotona 1-1-tasapelin Kosovoa vastaan. Ylikertoimen twitterissä kysyttiin vetokansalta houkutteleeko tähän pelata Ukrainaa -1,5 -tasoituksella vai Suomea +1,5 -tasoituksella. Tällä hetkellä 77% vastaajista on Ukrainan kannalla. Ukrainan kerroin on ollut viime tunteina noususuunnassa, joten otetaan peleihin Ukraina -1,25 -tasoituksella, kun kerroin oli kiivennyt päälle 1,80:n ja sitä voidaan käyttää kierrätykseen. Tuolla tasoituksellahan saadaan puolet panoksesta takaisin, jos Ukraina voittaa vain yhdellä maalilla.

Pelitilillä on uuden vedon jälkeen saldona 222,79 euroa ja bonusta on kierrättämättä 535 euroa.

Kommentit (0)