Bonuskierrätys - Jukurit hoitaa Pelicansin

Bonuskierrätys - Jukurit hoitaa Pelicansin

Bonushunter blogi

Comments: 1

Eilen saatiin orastava tappioputki poikki, kun vihje Sportin puolesta osui. Lukon kiri oli päätöserässä todella vahva, mutta tuuritkin olivat kohdallaan ja Sport onnistui pitämään Lukon aisoissa. Veikkaushuone-saldo nousi nyt 221,79 euroon. Tänään jatketaan Liigan parissa.

Pelivalintana Jukurit

Aiemmin viikolla Jukurit voitti rankkareilla KooKoon ja Pelicans tyrmäsi HPK:n. Lahtelaiset eivät olleet kaukalossa kuitenkaan ihan niin ylivoimaisia, miltä lukemat näyttivät, sillä HPK:n maalivahti Emil Larmilla ei ollut paras päivänsä. HPK-voittoa edelsi Pelicansilla selvästi vaikeampi jakso, joten aika näyttää mille tasolle Pelicansin peli tulee asettumaan. Tuttu hankinta Justin Hodgman ainakin tuntui olevan pelikunnossa.

Jukurien viime ottelu KooKoo:ta vastaan poikkesi normaalista, sillä kumpikin joukkue onnistui luomaan maalipaikkoja runsaasti. Normaalisti Jukurien peleissä ei olla tilanteilla herkuteltu. Etenkin kotona Jukurit on ollut todella vahva. Joukkue piti muun muassa kärkijoukkue Tapparan lähes kokonaan poissa maalipaikoilta ja vei tuon ottelun 2-1. Veikkaushuoneella on tarjolla todella mukava kerroin 2,40 Jukurien voitolle. Pinnaclella tarjolla on ainoastaan 2,26, joten jo pelkästään tuonkin perusteella kyseessä on järkiveto.

Veikkaushuoneen tilin saldo tämän vedon jälkeen on 206,79 euroa ja bonusta on kierrättämättä 555 euroa. Tällä pelitahdilla bonus tulisi kierrätettyä seuraavan noin 30 päivän kuluessa. Se riittää, sillä bonuksen kierrätykseen on aikaa yhteensä 60 päivää. Tarvittaessa tahtia voi kyllä hieman kiristää etsimällä päivittäin enemmän hyviä pelikohteita. Yksittäisten vetojen panosta ei kuitenkaan kannata riskillä mennä nostamaan ja tällä tavoin yrittää kiirehtiä kierrätyksen lopettamista.

Kommentit (1)

Bonuskierrätys

Hyvin tuntuu teillä vedonlyöntibonuksen kierrätys sujuvan. Myötäistä myös jatkossa.