Bonuskierrätys - KooKoo ja HPK peleihin

Bonuskierrätys - KooKoo ja HPK peleihin

Bonushunter blogi

Comments: 0

Bonuskierrätyksessä päästiin taas voittokantaan, kun pari yötä sitten Carolina kukisti Floridan. Tänään isketään rahaa sisään molempiin liigapeleihin. Veikkaushuone-saldo on ennen illan vetoja 192,19 euroa.

Pelivalintoina HPK ja KooKoo

Otetaan valintoihin suuntaa etusivun vihjeistä. Niihin on myös Veikkaushuoneella tarjolla hyviä kertoimia.

HIFK on päässyt Liigassa hieman parempaan vireeseen, mutta ei HPK:nkaan peli ole huonoa ollut. Tänään HPK pääsee peliin hyvistä asemista, kun HIFK pelasi eilen Kuopiossa. Lisäksi helsinkiläisten ykkösvahti Kevin Lankinen huilaa ja pelivuorossa on Jere Myllyniemi, jonka viime kausi HPK-maalilla sujui todella mollivoittoisesti (torjuntaprosentti 88,8%). HIFK on tässä pelissä niukka suosikki, mutta HPK:n kerroin 2,18 jatkoaika ja rankkarit huomioiden riittää silti hyvin peleihin.

Toisessa pelivalinnassa lähdetään rohkeasti pelaamaan sarjakakkosta vastaan. KalPa ei ole parissa viime pelissä vakuuttanut, vaikka niistä on voitot tulleet. KalPan maalilla Niko Hovinen on toistaiseksi pelanut hyvin, mutta viime vuosien näyttöjen pohjalta hänen pelinsä on ajoittain epävarmaa. KooKoo saa miehiä takaisin kokoonpanoon ja Tuomas Tuokkolan ryhmä onkin nähtävä tässä suosikkina. Veikkaushuone tarjoaa KooKoo:lle kerrointa 1,93 jatkoaika ja rankkarit huomioiden. Vertailuna Veikkauksella vastaava kerroin on vain 1,78.

Vetojen jälkeen Veikkaushuoneen saldo on 162,19 euroa ja bonusta on kierrättämättä 290 euroa.

Kommentit (0)