Bonuskierrätys - Leijonat jatkaa voittojen tiellä

Bonuskierrätys - Leijonat jatkaa voittojen tiellä

Bonushunter blogi

Comments: 1

Channel One Cup jatkuu tänään ottelulla Suomi - Ruotsi. Peli alkaa suomalaisittain jo varsin aikaisin klo 11:00. Luotetaan Leijonien iskukykyyn tässä aamupäivän ottelussa.

Pelivalintana Suomi

Leijonat ei ole matkassa kaikkein kovimmalla joukkueellaan, mutta Tshekki-ottelussa nähtiin aiempiin turnauksiin verrattuna ennakkoluulotonta ja pirteää pelaamista. Kotimaisessa Liigassa onnistuneilla pelaajilla tuntuu putki kulkevan ja näyttöhaluja riittävän. Ruotsikaan ei ole Venäjän turnaukseen satsannut kovinta mahdollista ryhmää. Avauspelissä se onnistui kuitenkin yllättämään isäntäjoukkueen lukemin 3-1 viime hetken voittomaalilla. Venäjä oli läpi ottelun aavistuksen hallitsevana, mutta tuskastui selkeästi, kun ei saanut voitto-osumaa tehtyä.

Kokonaisuutena Suomen ja Ruotsin välille ei tähän otteluun saa suurta eroa aikaan. Veikkaushuone tarjoaa Suomen voitosta jatkoaika ja rankkarit huomioiden kerrointa 2,08, mikä kelpaa peliin. Vertailuna mainittakoon Veikkaukselta vastaavan kohteen kerroin 1,98.

Veikkaushuoneen saldo on vedon jälkeen 144,19 euroa ja bonusta on kierrättämättä 235 euroa. Bonus tulee kierrättää loppuun tämän vuoden aikana.

Kommentit (1)

Itse lukuisia bonuksia

Itse lukuisia bonuksia kiertäneenä pidän panostason 4-10€ ja pelaan useita matseja. Periaatteessa pelistä ei edes tarvitse tietää mitään jos peesaa parhaita Ylikerroin velhoja.