Bonuskierrätys - NHL:ään pari hyvää vetoa

Bonuskierrätys - NHL:ään pari hyvää vetoa

Bonushunter blogi

Comments: 0

Bonuskierrätys lähti mollivoittoisesti käyntiin, kun Suomi oli täysin Venäjän jyrän alla. Tänään löytyy pelattavaa kahteen NHL-otteluun.

Tästä voit lukea avauspostauksen, jossa käydään läpi tilin avaamista ja perusasioita bonuksen kierrättämisestä: Bonuskierrätys alkuun - Talletus Veikkaushuoneelle 100€ 100%

Pelivalintoina Anaheim ja Columbus

Anaheim ei ole avannut kauttaan mitenkään loisteliaasti, mutta Arizonan pelilliset otteet ovat olleet vieläkin heikompia. Kojootit ovat olleet ottelusta toiseen vastustajan jyrän alla ja vieraista saldona on vain yksi voitto kuudesta kamppailusta. Arizona pelasi viime yönä, joten Anaheimilla on tässä myös lepoetu. Kaiken lisäksi Arizonalta lienee tänäänkin sivussa tärkeä hyökkääjä Martin Hanzal. Hänen poissaolonsa tosin varmistunee vasta myöhemmin tänään. Veikkaushuone tarjoaa Anaheimin voitosta kerrointa 1,85. Isketään 20 euron peruspanostus Anaheimiin. Vertailuna Veikkauksella Anaheimin kerroin on vain 1,58.

Toisessa pelivalinnassa haetaan pientä yllätystä. Columbus kohtaa kotonaan Montrealin, joka on aloittanut kauden loistavasti. Columbus lukeutuu sarjan keskikastiin tai hieman sen alapuolelle ja on aloittanut kauden varsin odotetusti. Montrealilta voitiin odottaa tälle kaudelle hyvää starttia, kun tärkeä maalivahti Carey Price tervehtyi. Viime kausi oli kaiken kaikkiaan varsin epäonninen Montrealille. Joukkue lukeutuu tälle kaudelle sarjan kärkipäähän.

Pelillisesti Montreal on ehkä aavistuksen ylisuorittanut alkukaudella. Se ei ole hallinnut pelitapahtumia mitenkään ylivoimaisesti, mutta loistava maalivahtipeli ja hyvä viimeistely on siivittänyt joukkueen yhdeksään voittoon kymmenessä ottelussa. Jossain vaiheessa tilastot tulevat hieman tasoittumaan ja toivotaan että näin kävisi ensi yönä.

Montrealilla on maalilla Columbusta vastaan kakkosvahti Al Montoya. Vaikka Montoya on aloittanut kauden hyvin, niin hän on kuitenkin selvästi Priceä heikompi vahti. Montoyan pelaamisen takia tässä uskalletaan lähteä iskemään rahat Columbusin puolesta. Panostetaan 10 euroa kertoimelle 2,90. Vertailuna mainittakoon, että Veikkaus antaa Blue Jacketsille kertoimen 2,60.

Pelitilin saldo on tällä hetkellä 150 euroa. Toivon mukaan huomenna aamulla se on enemmän :)

Kommentit (0)