Bonuskierrätys - NHL:stä todella maukas kohde

Bonuskierrätys - NHL:stä todella maukas kohde

Bonushunter blogi

Comments: 0

Eilen Ässät laittoi SaiPan kumoon ja saatiin kierrätykseen vaihteeksi osuma. Tänään on tarjolla makoisa kerroin NHL:ään. Päivitetty veto Liigaan.

Pelivalintana Carolina

NHL:ssä ensi yönä vedonlyönnillisesti eniten kiinnostusta herättää ottelu Carolina - Montreal. Jos unohdetaan sarjataulukko ja tutkitaan joukkueiden pelillisiä otteita, niin Carolina on luonut maalipaikkoja ja laukauksia samaan tahtiin kuin Montreal. Isoin ero joukkueiden välillä on maalivahdeissa. Cam Ward lukeutuu sarjan heikoimpiin ykkösvahteihin ja Carey Price taas parhaimpiin. Tämän takia Montrealia voidaan pitää joukkueista normaalitilanteessa vahvempana. Toki Montrealin materiaali muutenkin on hieman parempi.

Ensi yön ottelussa Montrealin maalilla pelaa kuitenkin Al Montoya, joten maalivahtietu tasoittuu. Tähän kun isketään päälle kotietu, niin Carolinaa on pidettävä niukkana kotisuosikkina. Veikkaushuone näkee taas Montrealin suosikkina, joten tarjolla on todella maukas kerroin 2,90 Carolinan voitosta. Tähän voisi huoletta panostaa hieman enemmänkin, mutta pistetään kierrätykseen peruspanos 20 euroa.

Veikkaushuone-saldo tämän vedon jälkeen on 193,39 euroa ja bonusta on kierrättämättä 455 euroa.

Pelivalintana Sport

Napataan Veikkaushuoneelta peleihin myös Sport kertoimella 1,99 JussiQ:n blogin vihjeen mukaisesti. Tuo kerroin on varsin kilpailukykyinen. Pinnaclella Sport 1,88 ja Veikkauksella vain 1,78.


Kommentit (0)