Bonuskierrätys - Sport suosikkina Lukon kimppuun

Bonuskierrätys - Sport suosikkina Lukon kimppuun

Bonushunter blogi

Comments: 0

Eilisistä Liiga-vedoista ei tullut kassaan täytettä. HPK:lla ei ollut saumoja Pelicansia vastaan ja Jukurit nappasi voiton vasta pitkän kaavan mukaan. Veikkaushuone-saldo on eilisten vetojen jälkeen 204,09 euroa.

Pelivalintana Sport

Lukko on ollut alkukauden suurin pettymys ja ennen taukoa viimeinen ottelu KalPaa vastaan haki veroistaan. Lukko johti kahden erän jälkeen 2-0, mutta päätöserässä KalPa höyrysi ansaitusti Lukon ohi ja 4-2-voittoon. Tappiosta huolimatta Lukon paras pelaaja oli maalivahti Jakub Stepanek, jonka varassa Lukko tulee tänäänkin suuresti olemaan. Hyökkäyksestä Lukolta uupuu kaksi kovaa nimeä, kun Lauri Tukonen ja Aleksi Saarela eivät pelaa tänään. Puolustaja Keaton Ellerby tekee Lukko-debyyttinsä, mutta miehen pelituntuma tuskin on vielä huipputasolla.

Sport on ollut alkukaudella yllättävänkin hyvä ja mitään syytä vireen hiipumiselle ei ole näkyvissä. Joukkueen puolustuspeli on kotikaukalossa esimerkillistä, eikä vastustajalle anneta paljoa maalipaikkoja. Tähän kun huomioidaan Lukon kaventunut hyökkäyspää, niin Sport on joukkueista vahvempi ja kotonaan selvä suosikki. Peleihin lähtee siis Sport kertoimella 2,18. Vertailuna Pinnaclella Sport on 2,15 ja Veikkauksella 1,98.

Tilin saldo vedon jälkeen on 189,09 euroa ja bonusta on nyt kierrättämättä 570 euroa.

Kommentit (0)