Bonuskierrätys - Tiistain liigapeleihin iskuja

Bonuskierrätys - Tiistain liigapeleihin iskuja

Bonushunter blogi

Comments: 0

Ennen joulua pelataan vielä seitsemän ottelun kierros kotoista jääkiekkoliigaa. Otetaan nyt jo peleihin kolme kohdetta. Tiistaina voi tulla vielä jokunen lisää.

Pelivalintoina HPK, HIFK ja Ässät

HPK kohtaa kotonaan sarjan häntäpäähän ajautuneen JYPin. Hämeenlinnalaiset pelasivat todella eriskummallisen pelin Raumalla. Joukkue nousi uskomattomasti jatkoaikavoittoon monen maalin takaa. Pelitilanteiden valossa HPK oli selvästi parempi, joten voitto oli ansaittu, vaikka se tulikin todella ihmeellisellä tavalla. JYP taas pelasi nihkeän ottelun Ässiä vastaan ja joutui tyytymään kotona 3-0-tappioon. HPK on tällä hetkellä vieraitaan kovemmassa vireessä ja henkiset tekijät puoltavat myös kotijoukkuetta. Veikkaushuoneella HPK:n kerroin on 2,16. Vertailuna vastaava kerroin on Pinnaclella 2,11 ja Veikkauksella 2,05.

SaiPan kausi on ollut tuloksellisesti ja pelillisesti todella huono. Joukkue kolkutteleekin kohta ansaitusti sarjan jumbosijaa. HIFK on vähitellen saamassa peliään siihen malliin, mitä tuolla materiaalilla voidaan odottaa. Maalivahtipelissä on todella iso ero HIFK:n hyväksi, mikä kääntää tasoeroa entisestään HIFK:n eduksi. HIFK:n voittokerroin on Veikkaushuoneella 2,27. Vertailuna Veikkauksella kerroin on 2,18. Pinnaclella kerroin nousi juuri viestiä kirjoittaessa 2,30-tasolle, mutta ei tuo Veikkaushuoneenkaan kerroin huono ollut.

Kolmas valinta kohdistuu Porin Ässiin. Porilaiset ovat päässeet varsin mukavaan vireeseen. JYP kaatui juuri vieraissa ja viime aikoina joukkue on kotonaan haastanut vahvasti kärkipään joukkueet Tapparan ja TPS:n. KooKoo onkin perustasoltaan selvästi helpompi vastustaja. Ei kouvolalaisjoukkuekaan ole huonosti pelannut, mutta se oli pelillisesti selvästi altavastaajana sekä SaiPaa että Pelicansia vastaan, vaikka molemmista se onnistuikin voitot nappaamaan. Ässät on kotona selvähkö suosikki ja se kelpaa peleihin Veikkaushuoneen kertoimella 2,09. Pinnaclella Ässien kerroin on 2,03 ja Veikkauksella 1,98.

Veikkaushuoneen saldo näiden vetojen jälkeen on 84,19 euroa ja bonusta on kierrättämättä 175 euroa.

Kommentit (0)