Expekt bonuskierrätys la 17.3.2018

Expekt bonuskierrätys la 17.3.2018

Bonushunter blogi

Comments: 0

Ensimmäinen kierrätyspäivä torstaina sujui mukavasti, kun 150€ kokonaissijoitus palautti 175,79€. Eli plussaa tuli reilut 25 euroa ja hyvä lähtö kierrätykselle. Laitetaan tänään taas koko saldo kehiin, jotta saadaan sekä oma raha, että bonuksen osuus täysipainoisesti kierrätettyä. Tilin avaamista, tallettamista ja bonuksen sääntöjä ja ehtoja on käsitelty tässä jutussa: Uusi kierrätys - Expekt vedonlyöntibonus 200%

Pelivalinnat perustuvat omiin näkemyksiin, mutta vertailuna voidaan nostaa esiin esimeriksi Veikkauksen kertoimia, jotta aivan syyttä suotta ei kierrätykseen otettaisi mukaan markkinoiden pienimpiä kertoimia.

SM-liigan 1. pudotuspelikierros huipentuu

Avataan pelit SM-liigan pudotuspeleistä, jossa on luvassa ratkaiseva kolmas ottelu SaiPan ja Pelicansin välillä. Lahtelaiset pelasivat hyvän pelin torstaina ja siirsivät ratkaisun Lappeenrantaan. Joukkueiden välillä ei ole suurta eroa, mutta itse näen SaiPan Frans Tuohimaan vahdeista selvästi parempana (viime pelin Joona Voutilaisen nollapelistä huolimatta), joten luotan että kotikaukalossa SaiPa hoitaa homman kotiin. Tarjottu kerroin 2,30 on ihan mukavaa tasoa (Veikkauksella 2,15).

NHL:ssä useita otteluita mukavaan katseluaikaan

NHL-pelit käynnistyvät tänään jo klo 19.00, kun Buffalo kohtaa Chicagon. Sabresilla on viime peleissä ollut merkittäviä poissaoloja, mutta tänään peleissä saatetaan nähdä Jack Eichel tai Kyle Okposo. Varmaa se ei kuitenkaan vielä ole. Chicagon joukkue on kehnosta kaudesta huolimatta paperilla aivan eri tasoa ja se on vieraissakin selvä suosikki. Joukkueiden keskinäiset kohtaamiset ovat myös mielenkiintoista luettavaa. Chicago on voittanut 11 kohtaamista putkeen! Napataan Chicago kierrätykseen kertoimella 2,20.

Klo 20.00 käynnistyy Floridan ja Edmontonin välinen kamppailu. Florida jahtaa tiukasti pudotuspelipaikkaa ja kotona se on selvä suosikki Edmontonia vastaan. Tarjottu kerroin 2,00 kelpaa kierrätykseen (Veikkauksella vain 1,75). Kolmas iltapeli käydään klo 22.00 Los Angelesin ja New Jerseyn välillä. Molemmat joukkueet kaipailevat vielä pisteitä, jotta pudotuspelipaikka varmistuisi. Devilsillä on alla mukavat vierasvoitot Vegasista ja Nashvillestä. Itse en pysty näkemään näiden joukkueiden välillä juurikaan tasoeroa, joten kierrätykseen kelpaa hyvin New Jersey kertoimella 3,05 (Veikkauksella 2,80).

NHL:n yökohteista suosikkituplaa ja yllätyshakuja

Carolinan kausi on jälleen ollut pettymys. Muun muassa joukkueen maalivahtipeli on taas kerran pettänyt. Pudotuspelisaumat ovat enää teoreettiset, mutta tämä jos mikä ottelu sen on voitettava, jos se vielä haluaa haaveilla jatkopaikasta. Toisaalta kauaksi karannut pudotuspeliviiva voi rentouttaa peliä. Philadelphian peliote on viime aikoina herpaantunut, kun joukkue on pystynyt voittamaan vain yhden kahdeksasta viime pelistä. Jo varmalta näyttänyt pudotuspelipaikka on uhattuna, kun takaa hengittävät Columbus, New Jersey ja Florida. Carolina lähtee lapulle kertoimella 2,40.

Koska Expektin kierrätyksessä kohteet pitää valita 1x2-tyyppisistä kohteista ja vähintään 2,00-kertoimella, niin selviä suosikkeja saadaan lapulle vain tuplalla. Tänään löytyy kaksi isoa suosikkia, jotka riittävät peleihin. Columbus kotona kertoimella 1,72 eilen pelannutta Ottawaa vastaan sekä Toronto kotona kertoimella 1,78 Montrealia vastaan. Näen näissä taso- ja motivaatioerot niin isoina, että tupla on kannattava kierrätykseen yhteiskertoimella 3,06. Vertailuna Veikkauksella vastaavalle tuplalle tulee kerrointa vain 2,53.

Suosikeista otetaan kierrätykseen myös Tampa Bay kertoimella 2,03. Kerroin voisi kyllä olla vähän isompi, mutta tämä riittää juuri ja juuri mukaan kohtuullisen usein osuvana. Tampalla on alla muutaman päivän takaa tyly 7-4-tappio Ottawalle, jossa joukkueen asenne ei ollut kunnossa. Tähän peliin Lightning syttyy kuitenkin varmasti. Boston on kärsinyt loukkaantumisista ja muutamaan viime peliin on mahtunut tappiot niin Floridalle kuin Chicagollekin. Tampan ehjempi kokoonpano riittää nostamaan joukkueen kohtuu selväksi suosikiksi.

Loput kolme kierrätyskohdetta otetaan yllättäjistä. Lapulle NY Rangers 3,80 (Veikkaus 3,45), Vancouver 3,60 (Veikkaus 3,10) sekä Arizona 3,10 (Veikkaus 2,80). Näistä kaksi ensimmäistä ovat harvemmin osuvia, mutta kertoimissa on kuitenkin mukavasti ilmaa, joten niitä voi hyvin kokeilla pienellä panoksella.

Arizona onkin sitten mielestäni jopa yksi kierroksen parhaista kohteista. Minnesota joutuu tähän peliin väsyneempänä, sillä joukkue kohtasi viime yönä Vegasin. Wild nappasi siitä pelistä mukavan voiton, mutta muistaako joukkue lähteä nöyrästi Arizonaa vastaan? Lisäksi Minnesotalta on sivussa tärkeä puolustaja Jared Spurgeon, joka loukkaantui tiistaina. Kojootit ovat parantaneet kauden edetessä ja esimerkiksi kymmeneen viime peliin saldona on viisi voittoa. Antti Raanta on ollut viime aikoina loukkaantuneena sivussa, mutta Darcy Kuemper on tuurannut varsin mukavasti. Raanta saattaa tosin tehdä tänään paluun maalille. Tälle kierrätysvedolle se sopisikin vallan mainiosti.

Näiden vetojen jälkeen kierrätettynä on 325,79 euroa ja kierrätystä on jäljellä 574,21€. Toivotaan, että saadaan ensimmäiselle voittopäivälle jatkoa.

Tästä pelaamaan Expektille!

Kommentit (0)