Expekt bonuskierrätys to-pe 22.-23.3.2018

Expekt bonuskierrätys to-pe 22.-23.3.2018

Bonushunter blogi

Comments: 0

Toinen kierrätyspäivä ei mennyt nappiin ja kokonaissaldo vajosi 85,54 euroon. Tappiopäivästä ei kannata kuitenkaan lannistua, sillä saldo on vielä enemmän mitä alunperin tekemämme talletus 50 euroa. Yritetään sinnitellä kierrätys loppuun asti ja tavoitellaan plussaa tuon 50 euron talletuksen päälle. Tilin avaamista, tallettamista ja bonuksen sääntöjä ja ehtoja on käsitelty tässä jutussa: Uusi kierrätys - Expekt vedonlyöntibonus 200%

Pelivalinnat perustuvat omiin näkemyksiin, mutta vertailuna voidaan nostaa esiin esimeriksi Veikkauksen kertoimia, jotta aivan syyttä suotta ei kierrätykseen otettaisi mukaan markkinoiden pienimpiä kertoimia.

SM-liigan pudotuspelejä ja NHL:ää

Torstain SM-liigan peleistä kelpuutetaan lapulle SaiPa 2,65:lla. Lappeenrantalaiset pelasivat todella pirteästi Turussa ja kotona se on ollut tällä kaudella vahva. TPS:lta uupuu edelleen kokoonpanosta Tomi Kallio ja uutena sivuun on jäänyt Jasper Lindsten. Ottelu on etukäteen ajatellen todella tasainen, joten kerroin 2,65 riittää kierrätykseen.

Perjantain Liiga-peleistä mielenkiinto kohdistuu JYPiin. Jyväskyläläiset olivat täysin ylivoimaisia kaukalossa avausottelussa HIFK:ta vastaan, mutta viimeistely ontui toden teolla. Mikään ei tietysti takaa, että sama pelinkuva jatkuisi Helsingissä ja tuskin jatkuukaan, mutta siltikin JYPille tarjottu kerroin 2,75 tuntuu ihan mukavalta. HIFK:lla Juhani Tyrväinen on edelleen pelikieltoisena sivussa.

KalPan ja Tapparan kohtaamisessa tuskin maaleilla mässäillään ja ottelu on etukäteen ajatellen täysin ympäripyöreä. Kotietu tasoittaa materiaalieroa ja matalan maaliodotusarvon takia tasapelin todennäköisyys on iso. Otetaan tähän kokeiluun tasuri kertoimella 3,75.

NHL:ssä kokeillaan NY Rangersia vieraissa Philadelphiaa vastaan. Kerroin 4,10 on täysin pelattavissa. Flyers on pelannut todella ailahtelevasti ja vaikka sillä on selvä motivaatioetu, niin ei se missään nimessä noin iso suosikki ole. Peleihin myös Edmonton 2,35 -kertoimella Ottawan vieraana sekä Nashville kotona 2,00-kertoimella Torontoa vastaan. Maple Leafs saanee Auston Matthewsin takaisin kokoonpanoon, mutta Predators on ollut aivan jäätävän hyvässä vireessä jo pitkään, niin kotona sen on oltava iso suosikki.

San Josen kotikerroin 2,25 maistuu myös mukavasti Vegasia vastaan. Sharks on paremmassa vireessä kuin aivan parhaan tasonsa kadottanut Golden Knights. Vegasilta lienee myös ykkösvahti Marc-Andre Fleury sivussa, ei sillä etteikö Malcolm Subban olisi tällä kaudella hyvin pelannut. Joukkueiden kuntokäyrät ovat kuitenkin eri suuntaan menossa ja kotiedun turvin tuo 2,25 on mainio pelikohde (Veikkauksella vain 2,05).

Napataan mukaan vielä tupla Tampa Bay & Washington. Näissä peleissä motivaatio ja perustaso nostavat tasoeron reiluiksi. Yhteiskerroin Expektillä on 3,705, vertailuna Veikkauksella sama tupla antaisi vain kertoimen 3,325.

Näiden vetojen jälkeen kierrätettynä on 411,33 euroa ja kierrätystä on jäljellä 488,67 euroa.

Tästä pelaamaan Expektille!

Kommentit (0)