Mobilebet bonuskierrätys 26.6.2017

Mobilebet bonuskierrätys 26.6.2017

Bonushunter blogi

Comments: 0

Laitetaan Mobilebetin bonuskierrätys vauhtiin Veikkausliigan otteluilla. Pelikassaamme (2472€) nähden panostustaso voisi hyvin olla 20-30 euroa, mutta koska tässä bonuksessa kokonaissaldo on alussa vain 60 euroa, niin lähdetään pelaamaan 10 euron panoksilla. Tämä tarkoittaa yhteensä siis 30 kpl vetoja, jos kassamme ei pääse sulamaan nolliin sitä ennen. 

Lue tästä aiempi blogikirjoitus tilin avaamisesta ja tallettamisesta Mobilebetille (Vedonlyöntibonus 200%, talletus 20€ + bonus 40€).

Veikkausliigassa kaksi ottelua - valintoina RoPS ja PS Kemi

Mobilebetin kierrätyksessä pääpainossa ovat pohjoismaiset futissarjat, mutta muistakin lajeista tulee mahdollisuuksien mukaan poimintoja. Apuna pelivalintojen poimimiseen käytetään Ylikerroin.comin foorumia, jossa löytyy asiantuntevia vihjeitä esimerkiksi Veikkausliigaan.

Tänään foorumin keskustelijat ovat lähes hämmästyttävän yksimielisiä siitä, että parhaat poiminnat ovat RoPS ja PS Kemi. Vaikka PS Kemi ei lukeudu sarjan parhaisiin joukkueisiin, niin kehnosti pelanneen SJK:n kertoimet ovat painettu todella alas. Otetaan molemmat pelikohteet tasoitusvetomuodossa huomioiden kierrätyksen minimikerroin 1,80. Kertoimet elävät tällä hetkellä voimakkaasti ja tovi sitten lyödyt vedot ehtivät jo hieman laskea, mutta vain tunti sitten Kemin +1 kertoimet olivat noin 1,80 paikkeilla.

Tästä pelaamaan Mobilebetille!

Kommentit (0)