Ennakko: Loukkaantumistiedot ja analyysit Liiga 17.9.2015

Ennakko: Loukkaantumistiedot ja analyysit Liiga 17.9.2015

JussiQ blogi

Comments: 0

JYP - SaiPa
SaiPa rankattiin kauden alla aavistuksen JYPin edelle ja tällä hetkellä tilanne on entisellään. JYP hävisi avauspelissä Sportille, mutta tuosta pelistä JYP olisi tilanteiden valossa voinut pisteitäkin napata. Toisessa ottelussa Ässät kaatui ansaitusti 2-0.

SaiPa oli avauspelissä aavistuksen vaikeuksissa KooKoon kanssa, vaikka se vei maalitilanteet selvästi. Toisessa pelissä KooKoo kaatuikin rajuin ja ansaituin lukemin. Keskiviikkona SaiPa kukisti HIFK:n pelitilanteiden valossa tasaisessa pelissä.

Kummallakaan joukkueella ei ole merkittäviä poissaoloja. SaiPan ykkösvahti Jussi Markkanen tosin on huilivuorossa. Jani Nieminen pystyy kuitenkin hoitamaan tuurauksen asiallisesti. JYP lähtee otteluun kotiedun turvin suosikkina.

Kärpät - Pelicans
Oululaisten alkukausi on sujunut odotusten mukaan. Joukkue puolustaa hyvin ja pystyy kääntämään tasaiset pelit itselleen. Viimeinen loisto on tosin vielä Kärppien pelistä uupunut. Kärppien maalilla saa näytön paikan Pelicansistakin tuttu Niko Hovinen.

Pelicansilla on jonkin verran poissaoloja, jotka aavistuksen heikentävät joukkueen iskukykyä. Keskiviikkona se pelasi tasaisen väännön Sportin vieraana. Peräkkäisinä päivinä pelaaminen antaa Kärpille hieman lisää etua, joten lahtelaiset lähtevät peliin selkeänä altavastaajana.

Poissaolotiedot:

JYP:
Markus Nenonen H * UUSI

SaiPa:
Jussi Markkanen M *** (2. vahtina) UUSI

Kärpät:
Sami Aittokallio M *** (2. vahtina) UUSI

Pelicans:
Ben Blood P **
Niko Tuhkanen P *
Vili Sopanen H ***
Henri Heino H *
Janne Juvonen M **

Uudet loukkaantumiset/poissaolot merkattu UUSI. Listauksessa mukana myös maininta, jos pelaaja palaa loukkaantumisen jälkeen kokoonpanoon. Ykkösvahtien lepuutukset ovat myös merkittynä listaukseen.

Kommentit (0)