Ennakko: Loukkaantumistiedot Liiga 18.9.2015

Ennakko: Loukkaantumistiedot Liiga 18.9.2015

JussiQ blogi

Comments: 4

Kommentit:

Ässät: Michael Ryan palaa kokoonpanoon. Tärkeä pelaaja porilaisille, mutta ilmeisesti hieman keskenkuntoinen, vahvistaako vielä?

Sport: Lassi Kokkala tervetullut lisäys Sportin hyökkäysrosteriin.

TPS: Aleksandar Georgiev TPS:n maalilla on selvä heikennys Lassilaan. Nummelinin poissaolo ei voi myöskään olla näkymättä.

HIFK:
Tommi Taimi P ***
Juuso Salmi P -
Roope Hintz H **
Matti Lamberg H *
Thomas Nykopp H *

KalPa:
Joni Nikko H ** UUSI
Jonne Tammela H *
Sami Mutanen H *

KooKoo:
Julius Nyqvist P *

Ässät:
(Mikko Viitanen P * PALAA KOKOONPANOON)
(Michael Ryan H *** PALAA KOKOONPANOON)
Matti Kuparinen H **
Masi Marjamäki H **
Ville Ahlgren H -

Sport:
Joel Kiviranta H **
(Lassi Kokkala H ** PALAA KOKOONPANOON)
Samuli Kivimäki H *

TPS:
Tadas Kumeliauskas H *
Petteri Nummelin P *** UUSI
Teemu Lassila M *** (2. vahtina) UUSI

Uudet loukkaantumiset/poissaolot merkattu UUSI. Listauksessa mukana myös maininta, jos pelaaja palaa loukkaantumisen jälkeen kokoonpanoon. Ykkösvahtien lepuutukset ovat myös merkittynä listaukseen.

Kommentit (4)

Tps

Miten Georgiev on heikennys tps:n kokoonpanossa? Pelas esim viime vuonna paljon korkeamalla tasolla ku Lassila. Hieno homma että Selin antaa peliaikaa nuorelle veskarille...

Olihan Lassila viime vuoden

Olihan Lassila viime vuoden syksyllä ihan liigan kuumimpia maalivahteja ja yksin piti TPS:n alkukaudessa edes jollain tasolla. Vajosi sitten loppukaudesta muun joukkueen mukana, kun ei tuntunut torjuminen kiinnostavan. Nythän on esim. CHL:ssä mallikkaasti taas kiekko tarttunut, kolme peliä ja viisi päästettyä maalia. Georgiev vastaavasti yksi peli ja neljä päästettyä. Mutta tosiaan kyllä Georgiev ajoittain hyvin pelasi viime kaudella ja on lupaava vahti. Yhdessä ottelussa pystyy tosiaan ihan hyvin paikkaamaan, mutta onhan perustaso Lassilan puolella kuitenkin.

tähdet

mitä nuo tähdet perässä tarkoittaa??

Kuvastaa pelaajan tärkeyttä

Kuvastaa pelaajan tärkeyttä joukkueessa. Tärkeimmät pelaajat kolme tähteä ja vähemmän tärkeät yksi tähti tai jos ei merkitystä, niin pelkkä viiva. Näitä ei suoraan voi eri joukkueiden välillä verrata, sillä heikoimman joukkueen kovinkaan tähti ei välttämättä olisi kolmen tähden pelaaja kovassa joukkueessa.