Ennakko ja pelivihjeet: Liiga la 23.3.2019

Ennakko ja pelivihjeet: Liiga la 23.3.2019

JussiQ blogi

Comments: 0

Alustavat arviot lauantaille

HIFK - Pelicans 37 23,5 39,5
Pelicans oli hyvä avausottelussa, mutta loppulukemat toki repesivät maalitilanteisiin nähden melko hurjiksi. Henkisellä puolella Pelicans sai tietenkin voitosta hyötyä. Lisäksi Atte Engrenin haparointi ei tiedä hyvää HIFK:lle sarjaa ajatellen. Engren oli alkukaudestakin heikossa vireessä, joten maalivahtipeli tuntuu kääntyvän yhä enemmän Pelicansin suuntaan. HIFK:n Tommi Santala sai ansaitusti pitkän pelikiellon ja hän pääsee tässä sarjassa enää kaukaloon vain mahdollisessa seiskaottelussa.

HPK - TPS 49 24,5 26,5 -> KP-päivitys 48,5 24,5 27
Avausottelu oli melko odotetunlainen. Tosin TPS onnistui ehkä yllättävänkin hyvin luomaan maalipaikkoja. Maalivahdeissa etu kääntyi HPK:n puolelle. TPS:n Rasmus Tirronen ei tunnu aivan olevan alkukauden hyvässä vireessä.

Lukko - Tappara 37 24,5 38,5 -> KP-päivitys 35,5 24,5 40
Lukko oli kohtuullisen hyvin mukana pari erää Tapparaa vastaan ja tilanne olisi siinä vaiheessa voinut maalipaikkojen mukaan olla vaikka tasoissa. Toisaalta tasatilanteessa Tapparakin olisi pelannut päätöserässä aktiivisemmin, nyt se tyytyi pitämään Lukon poissa maalipaikoilta ja siinä se onnistui täydellisesti. Alustavasti kertoimissa on etua Lukon suuntaan, mutta katsotaan kokoonpanot ennen pelivalintoja.

Ilves - Kärpät 22,5 23,5 54 -> KP-päivitys 20,5 23 56,5
Ilves pelasi lähes täydellisen ottelun Kärppien vieraana, mutta lopulta käteen jäi vain kirvelevä tappio. Lähtökohta toiseen otteluun on se, että Kärpät tulee selvästi valmiimpana ja Ilveksen selvästi paineettomampi asetelma on menetetty. Kertoimissa etua löytyy 1X-tuloksista, mutta katsotaan tähänkin otteluun kokoonpanot ennen pelivalintoja.

Kommentit (0)