Ennakko ja pelivihjeet Liiga to 15.11.2018

Ennakko ja pelivihjeet Liiga to 15.11.2018

JussiQ blogi

Comments: 0

Vedonlyöntivihjeet Liigaan

Kärpät - Jukurit 71 16 13, o/u 5,5 37-63
Kärpiltä on edellen sivussa Mika Pyörälä ja Oskar Osala ei odotetusti vielä ole kokoonpanossa. Maajoukkueessa upeasti pelannut Veini Vehviläinen huilaa ja maalilla pelaa Jussi Rynnäs. Tuosta tulee pieni vähennys Kärppien prosentteihin.

Jukurit saa Ville Leskisen pitkästä aikaa mukaan kokoonpanoon. Sivuun on jäänyt Markku Flinck, joten arvioon ei tule muutosta tämän vaihdoksen myötä.

Jukurit on mielestäni ollut jo jonkin aikaa markkinoilla yliarvostettu, mutta tänään Kärppien kertoimet ovat hieman liikaa kuumentuneet. Early-kertoimissa Kärpissä oli vielä ilmaa, mutta nyt Kärppien kertoimet ovat romahtaneet ehkä liikaakin.

Pelisuositus tähän on Jukurit +2,0-tasoituksella ja kertoimella 1,884 Pinnaclelta. Kerroinraja tuohon on 1,85. Tuossa kertoimessa saattaa päivän mittaan olla vielä nousuvaraa, joten jos haluaa, niin voi jäädä kyttäilemään, jos se kipuaisi vaikka päälle 1,90:n.

JYP - SaiPa 48 21 31, o/u 5,5 46-54
SaiPalta uupuu hyvää kautta puolustuksessa pelaava Erik Autio ja hyökkäyksestä David Goodwin. Tästä tulee selvää vähennystä lappeenrantalaisten prosentteihin. JYPillä ei ole merkittäviä muutoksia kokoonpanossa.

Tämän päivän kokoonpanoilla JYP on aavistuksen SaiPaa parempi, joten se on hieman keskimääräistä kotijoukkuetta suurempi suosikki. Tilanne sarjataulukossa on äärimmäisen tukala JYPin kannalta ja tällaiset ottelut sen olisi lähes pakko voittaa.

JYPin veikkaaminen ei tänään hirveän maistuvaa ole, mutta Coolbetin tarjous 2,15 nousee ylikertoimeksi lähinnä SaiPan poissaoloista johtuen. Kerroinraja tuohon on 2,08.

JussiQ:n vihjeet SM-liigaan ovat olleet voitollisia monen vuoden otoksella (seurantoja tästä ja tästä), mutta pelipäätöksen tekeminen jää kuitenkin lukijalle itselleen. Ennakoita ja arvioita kannattaa joka tapauksessa käyttää apuna omille pohdinnoille ja parantaa näin omaa pelimenestystään.

Kommentit (0)