Blogin aloitus ja ensimmäinen vihje

Blogin aloitus ja ensimmäinen vihje

Maibou blogi

Comments: 0

Uusi blogi käyntiin. Ajatuksia kauden ennakkoarvioista, NY Rangers - Dallas ottelun ennakointia ja ensimmäinen vetovihje.

NHL vedonlyönti

Tarkoitus on ensisijaisesti postata blogiin vihjeitä NHL-jääkiekkoon mutta paikoitellen mukaan mahtuu myös omia ajatuksia vedonlyönnistä, jotka ovat usein yleistettävissä myös muuhunkin kuin jääkiekkovedonlyöntiin.

NHL Kauden alku

Huomaan, että omassa vedonlyönnissäni kaudenalusarvioiden painoarvo on hiljalleen laskenut vuosien varrella. Aiemmin kirjoitin itselleni lähes 10 000 sanan tekstin, jossa kävin kaikki mahdolliset siirrot läpi mutta nykyisin teen hieman pintapuolisemman katsauksen siihen missä joukkueet menevät.

Tähän syy on oikeastaan siinä, että en usko valtavan työmäärän kausiennakon tekemisessä olevan (minun kohdallani) kovin tehokasta ajankäyttöä. Usein olen löytänyt pelikohteita enemmän vasta sitten kun joukkueet ovat pelanneet muutaman pelin, vaikka kausiarvioihin olisikin käytetty paljon aikaa. Uskon siis, että vahvuuteni vedonlyöjänä on enemmänkin otteluiden katsomisessa ja joukkueiden pelaamisesta tehtyjen havaintojen hyödyntämisessä. Jos näyttää siltä, että joukkue on selvästi parempi tai huonompi kuin kaudenalusarvioissa, niin olen valmis aika nopeastikin säätämään joukkueen tasoa. Kauteen lähdettäessä sarjan ennakkoasetelmista kannattaa kuitenkin olla perillä, vaikka omalla kohdallani ennakkoarvioiden painoarvo onkin vähentynyt.

Yllä mainittujen asioiden vuoksi aivan alkukaudella minun on hieman vaikeampi löytää pelattavaa mutta tulevalle yölle ainakin yksi maistuva kohde löytyi.

Vetovihje

Ensi yönä Dallas Stars kohtaa kauden avausottelussaan New York Rangersin. Rangers ehti jo kautensa avaamaan viime yönä Washington Capitalsia vastaan. Rangersin pelaamisessa näkyi lupaavia asioita ja on mahdollista, että Floridasta ja Vegasista tuttu uusi koutsi Gerard Gallant on laittamassa pelin rakenteita kuntoon. Pelin toteutus kaukalossa kuitenkin ontuu vielä ja nykykertoimilla Dallasille saa peliä. Jos Rangersin edelliseen peliin peilaa, niin uskon että Dallas tulee pelaamaan tiiviimpää viisikkopeliä kuin Capitals. Tämä tuo lisähaastetta Rangersin pelin rakentelulle.

Vihje: Dallas +0,5, @1,769 Pinnacle, rajakerroin 1,69, panostaso 1,8/2,5

(kuva:Flickr/mark6mauno (CC BY-SA 2.0))

Kommentit (0)