Stanley Cup -finaalit

Stanley Cup -finaalit

Maibou blogi

Comments: 0

Finaaleissa kohtaavat joukkueet, joiden lähestymistapa jääkiekkoon on melko erilainen. Colorado pyrkii usein pelaamaan nopeasti pystysuuntaan, kun taas Tampa Bay yrittää kontrolloida kiekkoa enemmän ja rytmittää peliä. Kliseisesti voisi todeta, että kumpi pystyy viemään pelin enemmän omalle mukavuusalueelleen, on vahvoilla.

Konferenssifinaalien alku oli Tampa Baylle hankala ja samanlaiseen starttiin ei tällä kertaa ole varaa. Viimeisimmissä peleissä Tampan peli oli jo hyvässä iskussa mutta täysin samanlainen peli tuskin onnistuu Coloradoa vastaan. Voi olettaa, että Rangersiin nähden Colorado yrittää trapin sijaan antaa useammin painetta Tampan kiekolliseen peliin ja riistoja saadessaan Avalanche on totta kai selvästi vaarallisempi joukkue.

Coloradon kohdalla kysymysmerkki voi olla se, miten hyvin he sopeutuvat siihen, että vastustaja pelaa paremmin organisoitua peliä. Tässä suhteessa muutos Coloradon konferenssifinaalivastustajaan tulee olemaan suuri.

Vihjeeksi tähän sarjaan kelpaa Veikkauksen tarjous Tampa Bayn mestaruudelle. Pidän panoksen melko maltillisena, jotta tilaa jää myös otteluvedoille myöhemmin.

Vihje

Tampa Bay voittaa sarjan @2,50, rajakerroin 2,38, panos 0,8/2,5

Kommentit (0)