Sukkelan blogi

Uusimmat

Koronakauden opit

S.Sukkela blogi

Tein itselleni muistiinpanoja, että mikä meni pieleen kuluneella kaudella, jotta muistaisin ne, jos vielä eteen tulee. Olotilojen ollessa ihan maissa ja pää jumissa, niin ehkä ne ymmärtää paremmin, kun ne ovat jossakin ylhäällä. Kirjoitin ne blogimuotoon, jos joku muu sattuisi hyötymään jostain kohdasta ja mikäli ei niin täältä ne eivät ainakaan huku itseltäni.

NBA-vihjeiden tämänhetkinen tilanne

S.Sukkela blogi

Alkaa NBA:ssa näkymään jo nyt ottelurasitus ja valtava määrä loukkaantumisia sekä joukkueiden varovaisuuden vuoksi aiheutuvia pelaajien lepuutuksia. Tähän päälle vielä koronatartunnat, sekä altistumiset. NBA:n linjakin tuntuu olevan hyvin epäselvä koronainformaatiossa.

NBA 2020-21 Peesaajan opas (S.Sukkela -totalit)

S.Sukkela blogi

NBA 2020-21 Peesaajan opas (S.Sukkela -totalit)

Seuraavassa "peesausopas" niille, jotka aikovat vedellä päivittäin etusivuille ilmestyviä NBA-vihjeitä. Kausi alkaa joulukuun 22. päivä ja runkosarja pelataan typistettynä 72 ottelun mittaisena. Tavoitteena on saada totaleille 106% palautusprosentti ja kohteita 300-500. Tuhansien kohteiden ja noin 20 vuoden osalta palautusprosentti on jonkun verran päälle 104%, kun huomioidaan julkiset ilmaisvihjeet sekä maksulliset vihjeet. Viime kausi jäi tynkäkaudeksi, mutta 149 kohteella tuli 114.2% palautus% ja hyvä kasa voitettuja yksiköitä.

Julkaise syötteitä