NBA 14.1.-20.1.2013

NBA 14.1.-20.1.2013

S.Sukkela blogi

Comments: 8

NBA 14.1.2013

 

Washington Wizards - Orlando Magic, Washington -2 60% 1.971 (Pinnacle) 4yks

Markkinalinjan perusteella Orlando Magic olisi joukkueista parempi. Mitkä seikat sitten tukisivat tätä olettamaa? Itse en löydä muita perusteita kuin kauden voittosaldon ja sekin on huono peruste, kun huomioidaan loukkaantumiset, sekä viime aikojen otteet. Magic on voittanut viimeisestä 10 ottelusta yhden, joka kylläkin tuli edellisessä ottelussa hienosti LA Clippersin vieraana. Wizardsinkaan saldo 3 voittoa ei ole kummoinen saavutus edellisessä 10 ottelussa, mutta kahdesta edellistä ottelussa ovat kaatuneet kotihallissa Oklahoma sekä Atlanta. Eli ei tästä voida antaa ainakaan Orlandolle etua.

Wizards sai viime otteluun koko kauden sivussa olleen John Wallin. Wall ei vielä isoja minuutteja pelaa ja tulee vaihtopenkiltä otteluun. Tästäkin huolimatta jo ensimmäisessä pelissään reilussa 20 minuutissa nähtiin tuttua Wallin tavaramerkkiä eli huimaa nopeutta ja rajuja rytminvaihdoksia, joka muutti heti ottelun tempoa ja teki Wizardsin hyökkäyspelistä paljon vaikeammin luettavan. Myös loukkaantumisista kärsinyt Nene alkaa löytää pikkuhiljaa pelikuntoaan ja on terveenä ollessaan erinomainen pelaaja. Wizardsin vasta 19-vuotias tulokas Beal on parantanut kauden edetessä huimasti otteitaan ja rupeaa näyttämään syitä miksi Wizards varasi hänet niin korkealla varausnumerolla. Beal on edellisissä otteluissa tehnyt hyvää jälkeä hyökkäyspäässä ja upottanut mm. muutaman todella ison ratkaisuheiton. Näiden pelaajien joukkoon, kun lisää muutaman erinomaisen runkopelaajan kuten Okafor ja Seraphin, niin en millään näe, että joukkue olisi materiaaliltaan Orlandoa heikompi. Orlandolla tänään Big Baby Davis palaa kokoonpanoon, mutta hänkään tuskin 100 %. Ennen kauden alkua tuskin kukaan olisi asettanut Wizardsia Orlandon taakse, enkä tähän edelleenkään usko, kunhan Wizards saisi pelata edes kohtalaisen ehjällä kokoonpanolla.

 

NBA 15.1.2013

 

Brooklyn Nets - Toronto Raptors, Brooklyn -7 1.952 55% (Pinnacle) 2yks

 

NBA 16.1.2013

 

Dallas Mavericks - Houston Rockets, Dallas -4 1.98 54% (Pinnacle) 2yks

 

NBA 18.1.2013

 

Indiana Pacers - Houston Rockets, Indiana -4.5 1.909 60% (Pinnacle) 4yks

 

NBA 19.1.2013

 

Chicago Bulls - Memphis Grizzlies, Memphis -2 1.926 56% (Pinnacle) 2yks

Veto perustuu pitkälti Bullsin selkeästi suurempiin rasitustekijöihin ja lisäksi Deng on luultavimmin sivussa ja vaikka pelaisikin ei läheskään 100%

 

Utah Jazz - Cleveland Cavaliers, Utah -8.5 1.909 56% (Pinnacle) 2yks

Utahin suuri kotietu sekä kova etukenttä pitäisi olla liikaa Cavsille, joka juuri Jazzin tapaista vastustajaa vastaan kaipaisi eniten Varejaon läsnäoloa.

Kommentit (8)

Terve Marko! Arvostan

Terve Marko!

Arvostan suuresti, että jaat blogissasi ilmaisvihjeitä. Teet loistavaa tulosta pieteetillä. Kova työ maksaa vaivaa. Toiveena olisi päästä vihjeittesi ostajaksi, mutta sitä ennen joudun tyytymään ilmaisvihjeisiin. Nyt kun odottelen yömyöhät kuumeisena tipsejäsi, arvostaisin suuresti, jos voisit ennakkoon ilmoittaa esim. "tänään ei ilmaisvihjeitä".

Jatkossa pyritään muistaa

Pyrin jatkossa Twitteriin pistämään ellei kohteita ole tulossa. Tänään ei ole, eikä ole montaa otteluakaan.

Vinkkejen määrä maksullisella puolella

Terve!
Sellaista kyselisin että montako vinkkiä annat noin keskinmäärin maksullisella puolella/kierros? Tietysti ymmärrän että öiden kohteiden määrä vaihtelee niin vinkkejenkin määrä sitä muka vaihtelee, mutta sanotaan vaikka, että jos on perus 7-10 pelin kierros. Jos ei ole ihan tilastona niin pystytkö arviomaan suunnilleen?

Kiitos asiallisesta

Kiitos asiallisesta vastauksesta.

Maksullinen puoli

Koko kauden aikana ehkä noin 400-500 totalkohdetta, mutta tämäkin riippuu luonnollisesti kaudesta. Tällä kaudella ollut tähän mennessä hieman alakanttiin, joka johtuu pitkälti siitä, että tulos on ollut niin hyvä lukuunottamatta viime päivien pulkkamäkeä. Jos jatkuvasti kohteet osuvat niin markkinat väkisinkin muovautuvat kohti minun arvioitani jolloin omat ns. ideajoukkueet joissa markkinat on hukassa nopeemmin löytävät myös markkinoilla sen oikean tasonsa ja tällöin myös pelikohteiden löytyminen vaikeentuun. Totalien puolella itselleni kaikista parasta olisi mahdollisimman suuri määrä totallinjasta poikkeavia erikoisia tuloksia, jotka sekoittavat markkinat, mutta joiden syyt pystyn itse analysoimaan.

Tosiaan kiitollisia ollaan

Tosiaan kiitollisia ollaan täälläkin ilmaisvihjeistä, kun vielä ei ole mahdollisuutta maksavaksi asiakkaaksi. Olisi hienoa, jos laittaisit tosiaan esim. twitteriin, jos vihjettä ei ole tulossa. Välillä tullut valvottua kieli pitkällä ;)

Mutta ilmoitusta ei voi "vaatia", kun hyvää hyvyyttäsi laitat meille ilmaisvihjeitä.

Eipä tuo vaikeaa Twitterissä ole ilmoittaa

Ei tuo paljoa vaadi pistää Twitteriin tieto, tainnut tuota välillä pistääkin, kun ei ole ollut kohteita. En nyt tätä ihan hyvää hyvyyttäni tee, vaan yksi markkinointitapa tämäkin on tulevaisuutta ajatellen, vaikka tämä kausi onkin myyty loppuun.

Kyllähän nuo ilmaisvihjeet

Kyllähän nuo ilmaisvihjeet toimivat markkinointivälineenä. Niiden perusteella + juttujasi lukeneena itse ainakin olen hyvin vakuuttunut ammattitaidostasi ja tulen olemaan asiakkaasi ennemmin tai myöhemmin.