NBA 24.4-29.4.2012

Kommentit (5)

Moi

Kivoja nämä reseptivapaat vihjeet, kun ei muuten tulisi koko sarjaa edes seurattua. Nyt jopa katson näitä otteluita. Kiitos Sukkelan :)

Mukava kuulla

Koripallo ja varsinkin NBA vaikka joukkuelajiks hyvin yksilölaji tai ehjä juuri siksi tarjoaa kyllä paljon näyttäviä suorituksia ja usein loput ovat aika kynsien nakertamista, kun ratkaseva heitto lähtee ilmaan. Eilinen peli oli aikamoinen rupupeli, kun Miamin kaikki starat poissa ja Celticsillä ainoastaa Pierce mukana, että se ei tainnut koripallona olla jännittävää, mutta vedon kannalta kylläkin.

Näi o

Sama täällä. Aika suuri kiitos kuuluu Sukkelalle että minäkin olen alkanut tätä lajia seuraamaan ja veikkaamaan. Aika käsittämätöntä miten pimennossa näinkin suurelta lajilta ja mahtavilta urheilijoilta ja urheiluseuroilta on saanut elää suomalaisen urheilukulttuurin takia. Ei monesti enää jaksa niitä iänikuisia NHL striimejä availla jos on NBA:ta. Kiitos vihjeistä ja muista kirjoituksista.

Bobkissat

Eikös nuo Bobkissat pitänyt laittaa jo boikottiin tän kauden osalta vai mikä nyt tekee ne taas pelattaviksi?

Bobkissat

Pitihän ne olla boikotissa, mutta päätin kokeilla, kun Knicks lepuutti tärkeimpiä miehiään ilman mitää motivaatiota tähän peliin ja Bobkissojen vika kotiottelu. No eipä se siltikään ollu siellä päinkään, mutta onneksi Wiz riepotteli varamiehisen Heatin ja Spurs otti lopulta riittävän voiton, kun GSW ei lopussa halunnut ottelua edes voittaa, kuten odotettua oli.