NBA 27.11.-2.12.2012

NBA 27.11.-2.12.2012

S.Sukkela blogi

Comments: 2

NBA 27.11.2012

 

Cleveland Cavaliers - Phoenix Suns, Phoenix -2.5 1.91 55% (Betfair) 2yks

Cleveland Cavaliersin taso luonnollisesti putosi huomattavasti, kun joukkueen tähti Kyrie Irving loukkaantui. Tämä ei kuitenkaan ole se pääasiallinen syy siihen että Phoenix pelattavaksi nousi, vaan rasitustekijät yhdistettynä kapealla materiaalilla pelaamiseen. Tämän yön ottelu on Cavaliersin joukkueelle viides ottelu seitsemän päivän sisään ja neljäs viiden päivän sisään, joista viimeisin ottelu on eilinen tiukka vierasottelu Memphisissä. Phoenixille eilinen oli lepopäivä, eikä joukkue kärsi tällä hetkellä tiivistahtisesta otteluohjelmasta.

 

Sacramento Kings - Minnesota Timberwolves, Sacramento ml 1.935 56% (Pinnacle) 2yks

Sacramento Kings on ollut aikamoinen sotku alkukaudesta ja joukkueessa onkin monen pelaajan peliminuutit saanut iskua heikkojen esitysten vuoksi. Tähän päälle vielä perinteiset Cousinsin kiukuttelut, niin tuloksetkin ovat jääneet laihoiksi. Nyt kuitenkin on jonkinlainen muutos parempaan tapahtunut. Aloitusviisikkoon päässyt Aaron Brooks on pelannut hyvin ja Tyreke Evans on nostanut tasoaan selkeästi ja viime peleissä miehen itseluottamus hyvien suoritusten johdosta on selkeästi noussut. Pelillisesti Sacramenton hyökkäyspeli on muuttunut liikkuvammaksi ja joukkueen heittopaikat ovat olleet parempia kuin alkukaudesta jolloin joukkue jatkuvasti turvautui todella vaikeisiin yrityksiin. Potentiaalia joukkueessa kyllä on parempiin suorituksiin ja voitot kotona Lakersista, sekä yksi voitto kotona Utahista ja toinen niukka tappio vieraissa samalle joukkueelle, joka on aina kova kotijoukkue, ei ole huono näyttö tästä.

 

(Jatkossa käytän näissä vihjekohteissa myös Betfair Fixed Odds puolen kertoimia, kun näihin saa sen ~1000€ panosta, joten se varmasti riittää monelle. Betfairin pörssipuolelta tai muilta bookkereilta saattaa löytyä usein parempaa, mutta käytän ainoastaan Pinnaclen, TheGreekin ja Betfairin linjoja ja kertoimia, niin ei ainakaan kukaan pääse sanomaan, että vääristän seurantoja olemattomien panosrajoitusten mikkihiiri-buukkereilla. Lisäksi kyseiset kolme yritystä ovat luotettavia firmoja, joilla hommat muutenkin toimii.

EDIT: Betfairin käyttö vihjekohteissa jäi tähän yhteen kertaa, kun oletus, että Betfair ei pistä panosrajoituksia nopeasti päälle olikin väärä. Betfair olikin tässä asiassa kuin Räikkösen Kimi.)

 

NBA 30.11.2012

 

Toronto Raptors - Phoenix Suns, Toronto -2.5 1.91 55% (TheGreek) 2yks

 

NBA 1.12.2012

 

New Orleans Hornets - Oklahoma City Thunder, Oklahoma -9 1.952 55% (Pinnacle) 2yks

Yleensä en vedä näin suuria vierassuosikkeja, kun monesti kotonaan selvästi heikommat joukkueet venyvät hyvään taisteluun vaikka voittoja ei tulisikaan. Oklahoma on kuitenkin tällä hetkellä niin kovassa lyönnissä varsinkin hyökkäyspäässä, että vieraspelistä huolimatta selkeä ja helppo voitto on hyvin mahdollinen. Viime kaudella Hornets oli vielä puolustustehokkuuksissa sarjan keskikastia, joka oli aivan kelpo suoritus materiaaliltaan heikolle joukkueelle. Tällä kaudella joukkue on puolustustehokkuudessa koko sarjan selkeästi huonoin, niin joukkueella on kova työ pitää sarjan top3 hyökkäystä kurissa. 

 

San Antonio Spurs - Memphis Grizzlies, Memphis +6 1.962 54% (Pinnacle) 2yks

Memphis on aina vaikea vastus Spursille sen kovan etukentän vuoksi, jonka kokoon Spursilla on usein ollut vaikeaa vastata. Tietenkin toivoisi Memphis vedon kannalta, että rasitustekijät olisivat helpommat Memphisille, eikä sillä olisi eiliseltä ottelua alla. Divisioonan sisäinen kärkiottelu tai oikeastaan koko sarjan kärkiottelu ja joukkueiden viime kausien kohtaamiset takaavat varmasti sen, että henkistä väsymystä Memphisillä ei tule olemaan. Molemmilla joukkueilla on alkukausi ollut mainio, mutta pelillisesti Memphis on ollut mielestäni vakuuttavampi.

Kommentit (2)

Bookkerisi

Etkö käytä 5Dimesiä, heillä aika hyvät kertoimet?

Rajoittavat merkittävästi

Rajoittavat merkittävästi panoksia myös hyvin nopeasti.