NBA 3.12.-9.12.2012

NBA 3.12.-9.12.2012

S.Sukkela blogi

Comments: 5

NBA 3.12.2012

 

Charlotte Bobcats - Portland Blazers, Charlotte ml 1.901 56% (Pinnacle) 2yks

 

NBA 5.12.2012

 

Indiana Pacers - Portland Blazers, Indiana -4 1.935 57% (Pinnacle) 3yks

Indiana peli ei ole näyttävää, mutta voittoja joukkue on onnistunut keräämään surkean alkukauden jälkeen kohtuulliseen tahtiin ja noussutkin oman divisioonan kärkikahinoihin mukaan. Eilen kaatui vieraissa Chicago Bulls tiukan taistelun jälkeen. Tänään saattaisi olla let-down ottelun paikka, mutta heikon alkukauden jälkeen en usko, että joukkue sortuisi liialliseen hyvän olon tunteeseen. Eilisestä ottelusta pitää vähennyksiä luonnollisesti tehdä, mutta tuntuisi, että markkinat ovat reagoineet tähän liiankin paljon tai sitten jättäneet huomioimatta Portlandin vastaavan ongelman.

Portland tänään tuskin kaikkein virkeimmillään on. Joukkueelle tämä ottelu seitsemän vierasottelun jakson päättävä ottelu. Nämä seitsemän ottelua on pelattu tiiviiseen tahtiin 11 päivän sisään. Portland on joukkue joka luottaa vahvasti avausviisikkoonsa, joten rasitustekijät ovat tässä mielessä joukkueelle keskimääräistä kovempia, kun joukkueen vaihtopenkki on heikko ja sieltä harvoin löytyy vastuunkantajia pelaamaan isoja minuutteja, vaan Aldridge, Batum, Lillard ja Matthews ovat jokaisessa pelissä kaikki kaikessa. Portlandin kaksi edellistä ottelua ovat menneet jatkoajalle, jossa toisessa pelattiin tuplajatkoaika.

Ottelussa odotettavissa kahden väsyneen joukkueen vääntö, joista peleihin kelpaa selvästi materiaaliltaan parempi ja leveämpi joukkue.

 

Charlotte Bobcats - New York Knicks, Charlotte +7.5 1.971 57% (Pinnacle) 3yks

Knicksin hyvät esitykset ovat jatkuneet ja tämä veto ei varsinaisesti ota kantaa New Yorkia vastaan, vaan veto perustuu pitkälti joukkueen B2B tilanteeseen sekä Bobcatsin tyyliin. Charlotte Bobcats on pelannut alkukauden hyvin ja ollut iloinen yllätys aggressiivisella pelityylillään, jonka valmentaja Dunlap on joukkueeseen tuonut. Joukkue on materiaaliltaan sarjan heikoimpia, mutta vaarallinen joukkue vastustajille, sillä yleensä yrittämisen puutteesta joukkuetta ei voi syyttää. Knicksille tämä ottelu on B2B ensimmäinen ottelu, sillä huomenna joukkue kohtaa Miami Heatin. On vaikea uskoa, että tuo paljon huomiota osakseen saava kärkiottelu ei jo olisi Knicksin mielissä, joka voi häiritä tämän päivän suoritusta selvästi. Tasoitus on sopiva altavastaajalle, sillä kyseinen veto osuu useimmiten myös silloin, kun Knicks voittaa tiukan väännön jälkeen, kun häviävä joukkue lopettaa rikkomisen yleensä 6-8 pisteen kohdilla.

 

New Orleans Hornets - Los Angeles Lakers, LA Lakers -4.5 1.943 54% (Pinnacle) 2yks

Los Angeles Lakers ei edelleenkään pelaa hyvää koripalloa ja eilinen niukka tappio oli sitä mitä joukkue peliesityksillään ansaitsikin. Lakers johti ottelua selvästi, kun Houston ei saanut hyvistäkään paikoista sisään, mutta jaksoi taistella ja käänsi ottelun lopulta edukseen. Lakers ei voi todellakaan olla tilanteeseen tyytyväinen ja tänään pitäisi joukkueelta taistelutahtoa löytyä vaikka eilinen ottelu painaisikin jaloissa. New Orleans on Houstonia selkeästi heikompi joukkue ja tempoltaan selvästi hitaampaa pelaava, niin tämän pitäisi helpottaa Lakersin ongelma-aluetta eli puolustuspelaamista. 

 

Utah Jazz - Orlando Magic, Utah -8 1.91 56% (TheGreek) 2yks

Utah Jazz kärsi edellisessä ottelussaan kauden avaustappion kotihallissaan LA Clippersille mahdollisimman niukin numeroin. Joukkue oli ottelun lopuilla vielä johdolla, kun tuomari teki karkean virheen, kun pilli soi tilanteessa jossa virhettä ei ollut ja Clippersille seurasi tästä kolme vapaaheittoa. Utah pelaa aina hyvin kotikentällään ja varmasti tänäänkin on alusta asti hyvä lataus päällä. Orlando Magic on viimeaikoina pelannut todella hienosti voittaen vieraissa peräkkäin Lakersin ja Warriorsin. Yhtään kyseisiä voittoja aliarvioimatta, niin Orlando ei tasoltaan ole joukkue, joka pystyisi jatkuvasti vieraissa vastaavanlaisiin esityksiin. Utah on joukkueista materiaaliltaan selkeästi parempi ja se ei koskaan lähde kotonaan pelaamaan löysästi oli, joten Orlandon kolmanteen jättiyllätykseen peräkkäin on hyvin vaikea uskoa.

 

NBA 9.12.2012

 

Phoenix Suns - Orlando Magic, Phoenix -4 1.962 54% (Pinnacle) 2yks

Kommentit (5)

Karu alku viikolle.

Olipa ruma alku viikolle Bobcats menetti 18 pisteen johtonsa lopussa 5 minuutissa ja hävisi ottelun jatkoajalla. Tyyliin näitä muutaman kerran kaudessa tapahtumia, harmi, että sattu omalle vedolle.

Herrasmiesmäisyys

Puhuit tuolla aikaisemmin kirjoittamattomista säännöistä, herrasmiesmäisyydestä. Taidettiin juuri kokea semmoinen?
Utah johtaa 6p ja 15sek kellossa. Saavat riiston ja syöttää kaverin yksinläpi. Se juoksee korin alta eikä tee koria, kello käy nollaan. 6p voitto ja me 8p tasoitusmiehet purraan kynsiä :)

Herrasmiesliiga

Juu tuo oli juuri sitä. Muuten ei johtava joukkue ota enään heittoa ellei vastustaja halua rikkoa. Periaatteesa tuosta olisi voinut korin tehdä ilman, että olisi mitään porua noussut, kun ei olisi ollut varsinaista nöyryytystä, kun esim. viime kaudella jossa Knicks selvässä johdossa lähti vielä yrittämään näyttävää sirkussuoritusta. Tuota Utahin tilannetta on kuitenkaan turhaa harmitella sen enempää, kun veto kyllä meni puihin jo aikaisemmin, kun Orlando kiri hetkeksi jopa ohi. Lisäksi mikäli Utah olisi tehnyt korin niin olisi Orlando vielä ottanut heiton, kun aikaa oli ihan reilusti eli 8 sekuntia jäljellä, joten tappio olisi voinut tuolloinkin tulla.

järjestelmät

lyötkö vedot sisään sinkkuina vai järjestelminä? vai molempina?

Sinkkumies

Ainoastaan Veikkaukselle tuplia mikäli on tuplapakko.