NBA 30.1-5.2.2012

NBA 30.1-5.2.2012

S.Sukkela blogi

Comments: 0

 

NBA 30.1.2012


Philadelphia 76ers - Orlando Magic, Orlando +7.5 1.917 54% (Pinnacle) 2/5

  • Orlando Magicin otteet ovat olleet viime aikoina surkeita ja olisikin ihme, jos Dwight Howard nähdään vielä kauden lopussa Magicin pelipaidassa. Philadelphialta on sivussa avausviisikon sentteri Spencer Hawes ja tämä pelipaikka on tällä hetkellä 76ersin suurin heikkous ja vedon idea perustuukin siihen, että Howard pystyisi käyttämään tämän edukseen, kun kukaan 76ers ehjistä senttereistä ei ole tarpeeksi nopea ja vahva puolustamaan tehokkaasti Howardia 1 vs 1.

 

Phoenix Suns - Dallas Mavericks, Dallas -2.5 1.91 58% (TheGreek) 4/5

  • Dirk Nowitski on palannut ”kuntokuurin” jälkeen Dallasin pelaavaan kokoonpanoon. Phoenix Sunsin tähtipointti Steve Nash pelaa puolikuntoisena tai on sivussa tästä ottelusta.

 

NBA 31.1.2012


Cleveland Cavaliers - Boston Celtics ml 2.58 42% (Pinnacle) 2/5

 

NBA 1.2.2012

 

Philadelphia 76ers - Chicago Bulls ml 2.13 51% (Pinnacle) 2/5

  • Derrick Rose on luonnollisesti Chicago Bullsin tärkein yksittäinen pelaaja, mutta yleisesti tuntuu olevan näkemys, että kunhan Rose pelaa niin muilla ei niin väliä. Tänään edelleen sivussa oleva Luol Deng on arvioissani joukkueen selkeästi toiseksi tärkein pelaaja ja yleisesti aliarvostettu. Erittäin varma pelaaja joka on tärkeä mies hyökkäyspäässä ja pelipaikallensa erinomainen levypallomies, mutta mikä tärkeintä niin ehkä pelipaikkansa paras puolustaja. No tämä vähän makuasia, kun muitakin hyviä ehdokkaita löytyy kuten tämän päivän vastustajan Andre Iguandala tai Miamin LeBron James. 

 

New Jersey Nets - Detroit Pistons, New Jersey -6.5 1.943 55% (Pinnacle) 2/5

  • Umpiisurkeasti pelaavalle Detroitille viides ottelu kuuden päivän sisään ja b2b2b vierasputken päätösottelu.

 

Milwaukee Bucks - Miami Heat, Miami -6.5 1.935 55% (Pinnacle) 2/5

  • Miami Heatin edellinen tappio on juuri Milwaukee Bucksia vastaan ja vieläpä kotikentällä, eli tässä hyvä paikka tehdä paikko tuohon.

 

 

 

NBA 3.2.2012

 

Dallas Mavericks - Indiana Pacers, Dallas -4.5 1.962 56% (Pinnacle) 3/5

 

NBA 4.2.2012

 

Detroit Pistons - New Orleans Hornets ml 1.98 55% (Pinnacle) 3/5

  • Molemmat joukkueet ovat pelanneet hyvin heikosti. Detroitilla on edelleen sivussa Ben Gordon ja New Orleansilla Eric Gordon, Chris Kaman sekä mahdollisesti Jarrett Jack. Molemmat joukkueet laskettiin jo ennen kautta häntäpäähän, josta ne nyt löytyvätkin. New Orleansilla olisi saattanut olla mahdollisuus parempaan sijoitukseen, jos Chris Paul treidissä saadut rakennuspalikat Gordon ja Kaman olisivat sopineet kohdillensa. Chris Kamanin peliaika on kuitenkin jäänyt vähiin ja häntä on lähipäivinä pyritty kaupitella muille joukkueille ja Gordon on ollut jo pitkään sivussa vaikean polvivamman vuoksi. Nykyisillä kokoonpanoilla on kuitenkin vaikea pitää Hornetsia parempana joukkueena ja, kun kotietu on aina väkisinkin vähintään sen 2.5 pistettä, niin kahdesta huonosta peleihin kotijoukkue.

 

Minnesota Timberwolves - Houston Rockets ml 1.909 57% (Pinnacle) 3/5

  • Minnesota Timberwolves on parantanut peliään kauden edetessä. Joukkue aloitti kauden seitsemällä tappiolla kymmenessä ottelussa, mutta on nyt samankokoisesta määrästä aikaisempia otteluita voittanut kuusi. Alkukauden takkuilut on ymmärrettävissä, sillä kyseessä on nuori joukkue, jolla on tälle kaudelle uusi päävalmentaja Rick Adelman, joka valmentajana on huipputasoa, mutta pelityyli hyökkäyspäässä ei kaikista helpoin ja yksinkertaisin. Joukkueen avausviisikon point guard on myös tulokas, joten tämä entisestään vei hieman lisäaikaa, jotta pelikuviot alkoivat toimia ja tällä hetkellä Ricky Rubio näyttää kaikkea muuta kuin tulokkaalta ja taistelee tiukasti vuoden parhaan tulokkaan tittelistä. Lisäksi joukkueen sisällä tapahtuu jatkuvasti muitakin menestyksen edellytyksiä kohottavia seikkoja kuten terveystilanne, kun Michael Beasley ja Jose Barea ovat pelikunnossa. Lisäksi alkukaudesta selkeästi joukkueen kakkossentterinä ollut Nikola Pekovic on korottanut tasoaan, jonka seurauksena hän on vienyt peliaikaa Darko Miliciltä, jonka otteet varsinkin hyökkäyspäässä on usein rumaa kateltavaa.

 

Sacramento Kings - Golden State Warriors, Sacramento -1.5 1.962 54% (Pinnacle) 2/5

  • Sacramento Kings on saanut sairastuvalta takaisin tärkeän pistemiehen Marcus Thortonin sekä hyvin puolustavan etukenttämiehen Chuck Hayesin.

 

Portland Blazers - Denver Nuggets, Portland -6 1.971 54% (Pinnacle) 2/5

  • Denverille tämä ottelu on b2b2b putken päätösottelu (vieras-koti-vieras), joten vireystila ei varmasti ole paras mahdollinen. Portland on ollut vakuuttava kotihallissaan ja hävinnyt 11 ottelusta ainoastaan yhden.

Kommentit (0)