NBA 9.4-15.4.2012

NBA 9.4-15.4.2012

S.Sukkela blogi

Comments: 3

NBA 9.4.2012

 

Milwaukee Bucks - Oklahoma City Thunder, Oklahoma -3 1.962 54% (Pinnacle) 2/5

Molemmille joukkueille voitto olisi tärkeä, sillä Milwaukee taistelee Knicksin ja 76ersin kanssa viimeisestä pudotuspelipaikasta Idässä. Oklahoma vastaavasti tavoittelee Läntisen konferenssin sekä koko runkosarjan voittoa, jotta sillä olisi kotietu mahdollisimman pitkälle pudotuspeleissä. Ottelusta luulisi tulevan vauhdikas ja pisterikas sillä niin paljon kentällä on vahvoja hyökkäyspään pelaajia (Durant, Westbrook, Harden, Ellis, Jennings jne.) En oikein keksi keinoa, millä Bucks ottelun voittaisi mikäli Thunder pelaa ottelun omalla tasollaan, sillä Bucksilta ei löydy mitään merkittäviä etuja Oklahomaa vastaan. Useassa pelissä Ellisin tulon jälkeen Bucks on jyrännyt vastustajan hyökkäyspäässä alleen ja mennyt menojaan, mutta Oklahomaa on tälläkään taktiikalla vaikea tiputtaa kyydistä, sillä Bucksilla ei ole pelaajia, jotka pystyisivät tarpeeksi hyvin puolustamaan Duranttia, Westbrookia ja Hardenia. 

 

NBA 10.4.2012

 

Chicago Bulls - New York Knicks, New York +7 1.909 55% (Pinnacle) 2/5 

Carmelo Anthony on pystynyt pelaamaan omallaan tyylillään ja noussut totutulle tasolle, kun Stoudemire ja Lin ovat sivussa. Alkaa olemaan melkoisen selvää, että kolmikko Lin, Stoudemire ja Melo eivät toimi yhdessä, kun kentällä on ainoastaan yksi pallo ja, jotta Melo olisi parhaimmillaan pitää hänen päästä puristelemaan palloa paljon ja usein. Tämän hetken kokoonpanolla Knicks ei ole huippujoukkue, mutta kapasiteettiinsa nähden hyvin toimiva. Melo vastaa pisteiden teosta ja hänelle taustatukea tuovat mm. kolmen pisteen pommittajat Novak ja JR.Smith. Shumpert on huippuaktiivinen ja korvaa hyökkäyspään puutteensa huipputason puolustuspelillä samoin kun taas pelikuntoinen Jeffries. Korin alla Chandler on puolustuksen ankkuri, kahmii levypalloja ja osaa hyödyntää tilanteen, mikäli avopaikan saa. Bullsilta luultavasti Derrick Rose on taas vaihteeksi sivussa, hänen kohdalla joukkue tuntuu pelaavan hyvin varmanpäälle peliä pikku loukkaantumisten kanssa, jotta tosipelien alkaessa mies olisi 100% kunnossa.

 

NBA 11.4.2012

 

Toronto Raptors - Philadelphia 76ers, Philadelphia -4.5 1.952 56% (Pinnacle) 3/5

Torontolta edelleen sivussa Bargnani sekä Bayless. Ottelu on Philadelphialle hyvin tärkeä sillä se on luisunut sarjataulukossa viime aikoina alaspäin, eikä enää edes pudotuspelipaikka ole varma. Toronto pelaa enää kunniasta ja draftin lottopalloista.

 

NBA 12.4.2012

 

Charlotte Bobcats – Detroit Pistons, ml 2.79 43% (Pinnacle) 4/5

Charlottella on ainoastaan 7 voittoa syystä, että se on NBA:n selvästi huonoin joukkue. Joukkueelta on sivussa Maggette, josta ei voi tehdä minkäänlaisia vähennyksiä, sillä eipä häntä juuri muu tunnu kiinnostavan kuin omien tilastojen kaunistelu. Positiivinen puoli tämän hetken joukkueessa on se, että vaikka taso on heikko, niin ihan oikeasti yritystä on, se vain ei ole riittänyt parempaan.  Detroit kuuluu tällä hetkellä alempaan keskikastiin ja pudotuspelihaaveet ovat menneet jo aikoja sitten. Tällä hetkellä Detroitille olisi hyväksi hävitä mahdollisimman paljon otteluita, jotta saisivat mahdollisimmansuuren läjän arpoja kesän draftiin, jonka on sanottu olevan huipputasokas. Vaikka lopulta tuuri ratkaisee varaussijan niin esimerkiksi 5. ja 9. viimeisen sijan välillä on suuri todennäköisyysero saada korkea varausvuoro. Ei Detroit tahallaan ottelua häviä, mutta peluutuksilla ja rotaatioilla voidaan voiton mahdollisuuksia selvästi halutessaan pienentää, eikä kukaan katso pahalla kun nuoret ja kokemattomat pelaajat saavat lisävastuuta ja todellisuudessa tässä vaiheessa suurin osa faneistakin mieluimmin ottaisi tappio kuin ns. turhan voiton.

 

NBA 13.4.2012

 

Detroit Pistons - Milwaukee Bucks, Milwaukee -5 1.962 54% (Pinnacle) 2/5

Portland Blazers - Dallas Mavericks, Dallas -3.5 1.971 54% (Pinnacle) 2/5

 

Molemmat vedot perustuvat sille, että joukkueiden selkeän tasoeron lisäksi ottelu on hyvin merkityksellinen toiselle joukkueelle. 

 

NBA 14.4.2012

Milwaukee -3 54% 1.98 2/5

Bucksille selvästi tärkeämpi ottelu playoff-taiston vuoksi.

Kommentit (3)

Bobcats

Esimerkki täydellisestä virhearviosta ja perusteluista vihjeille, joista ei nähty vilaustakaa. Ei riitä rankingit tolle Bobcatseille joten ei vedetä sitä enään tällä kaudella, tosin ei se joukkueen vika edelleenkä ole, että on noin huono vaan arvioitsijan, kun siittä pelikelpoisen sai. Your rating: 1 

Suoraselkäistä toimintaa

Hienoa, että tuot myös virheitä esille. Harva nostaa kättä pystyyn virheen merkiksi vedonlyönnissä, vaikka se kehittää omaa pelaamista ja nostaa seuraajien arvostusta vihjaajaa kohtaan. Niitä kun kuitenkin väkisin joskus sattuu. Muutenhan tämä blogi on aivan täyttä terästä! SSukkelan arvostus nousi täällä taas pari kliksausta ;)

Virheelliset arviot

Väkisinkin virheellisiä arvioita tulee ja niistäkin koitan aina oppia ammentaa (kuten myös hyvistä arvioista), vaikka en niistä erikseen kiukuttelisikaan. Eilinen purkautuminen, joka oli harvinaisen räikeä omalle tyylilleni (myös Twitterin puolella) johtui osittain myös siitä, että maksullisissa vihjeissä on nyt viime aikoina useampi hyvä veto mennyt todella niukasti väärin. Otti vaan tuollainen räikeä moka entistä enemmän hermoon, kun jos on menossa jakso, jolla ei ole onnetar puolella niin ei vaan saisi lisäksi tuollaisia virheitä tehdä, jotta sukellukselta vältyttäisiin.