NBA:Viikko 11

NBA:Viikko 11

S.Sukkela blogi

Comments: 0

Maanantai 14.3.2011


Utah Jazz – Philadelphia 76ers, Philadelphia -2 54% 1.952 (Pinnacle) 2/5

  • Philadelphia 76ersin pelitaso on ollut viimeajat huippuluokkaa. Viimeisestä 20 ottelusta joukkue on voittanut 14. Edellissessä ottelussaan Sixers koki murskatappion Milwaukee Bucksin vieraana, mutta tämän voi pistää pitkälti Let-Downin piikkiin, sillä joukkue oli edellisenä päivänä juuri kaatanut Boston Celticsin ja lisäksi ottelu oli neljäs viiden päivän sisään.  Utah Jazzilla on reilusti loukkaantumishuolia ja tänään on varmasti sivussa tärkeä Paul Millsap.

 

Keskiviikko 16.3.2011


Atlanta Hawks –Denver Nuggets, Atlanta -1 1.926 57% (Pinnacle) 3/5

  • Denver Nuggets on pelannut hyvin Anthony treidin jälkeen, mutta nyt rupeaa joukkue olemaan reilusti yliarvostettu. Denver Nuggetsin pitäisi olla selkeästi parempi joukkue kuin Atlanta Hawksin, jotta tämänhetkinen kerroinasettelu olisi oikea. Atlanta pelasi eilen, mutta tuon helpon voitto-ottelun ei luulisi painavan jaloissa, kun ottelun voittaja oli selvillä jo hyvissä ajoissa ennen ottelun loppua, eikä matkustaminenkaan ole ongelma kun eilinenkin ottelu pelattiin joukkueen kotikentällä. Atlanta Hawksin terveystilanne on hyvä. Denverillä sivussa Danilo Gallinari.

 

Torstai 17.3.2011


New Jersey Nets – Chicago Bulls, New Jersey +5.5 55% 1.91 (TheGreek) 2/5

  • Chicago Bullsilta on sivussa tänään Carlos Boozer. New Jersey Netsillä alla 5 peräkkäistä voittoa. Joukkueen pelitason parannus ei ole sattumaa vaan Deron Williamsin tuoma panos näkyy otteissa todella selvästi. Deron Williams on kiistämättä liigan top3 point guard ja on pystynyt tekemään ympärillä olevistaan pelaajista parempia mikä tarkoittaa käytännössä parempia heittopaikkoja, mutta myös itseluottamuksen kasvua onnistumisien myötä. Lisäksi että Williams on loistava pelinrakentaja, niin hän on myös hyvä pisteiden tekijä mikä lisää entisestään hänen puolustamisen vaikeutta, sillä yhtäläisesti Williams voi ottaa 3-pisteen heiton tai korilleajon syötön sijaan mikäli puolustus pyrkii minimoimaan syöttöpelin.

Kommentit (0)