NBA:Viikko 13

NBA:Viikko 13

S.Sukkela blogi

Comments: 0

Torstai 31.3.2011


San Antonio Spurs – Boston Celtics 58% 1.909 (Pinnacle) 3/5

  • Epävarmojen Duncanin ja Ginobilin pitäisi olla valmentajan mukaan mukana ilman rajoituksia. Tasaiset joukkueet, jossa kotietu tekee Spursista suosikin.

 

Sunnuntai 3.4.2011


Portland Blazers – Dallas Mavericks, Portland -4.5 61% 1.909 (Pinnacle) 4/5

 

Dallasille ottelu on vieraskiertueen päätösottelu, jossa tämä on joukkueelle neljäs ottelu viiden päivän sisään. Eilisessä tappio-ottelussa oli joukkue jo selvästi väsynyt ja kun joukkueen avainpelaajat ovat järjestäen päälle 30-vuotiaita ja Jason Kidd 37-vuotias niin ei tämä helpota palautumista tällaisessa otteluruuhkassa tässä vaiheessa kautta. Lisäksi joukkueen sentterillä Tyson Chandlerilla on ongelmia selkänsä kanssa.

 

Dallas on läntisessä konferenssissa sijalla 3. Tämä onkin lähes varmuudella joukkueen lopullinen sijoitus, sillä jäljellä on 6 ottelua ja ero toisena olevaan Lakersiin on kaksi voittoa ja Lakersilla yksi ottelu vähemmän pelattuna ja tasatilanteessa Lakers sijoittuu Dallasin edelle.  Konferenssin neljäntenä olevalla Oklahomalla voittoja on kolme vähemmän ja sama määrä otteluja pelattuna.

 

Portland Blazers on hyvässä vireessä voitettuaan edellisestä 10 ottelustaan seitsemän ja kotihallissa on alla seitsemän ottelun voittoputki. Portland Blazers on tällä hetkellä läntisen konferenssin sijalla 6. ja lähestulkoon varmasti pudotuspeleissä. Ottelu on kuitenkin joukkueelle tärkeä syystä, että sijoilla 7. ja 8. olevat joukkueet ovat vain yhden voiton perässä ja kuudes sija on pudotuspelien kannalta tärkeä sillä, silloin joukkue luultavimmin saa vastaansa tämän päivän vastustajansa. Suurin mestarisuosikki Lakers on varmasti joukkue jota kukaan ei halua vastaansa ja, kun Lakers sijoittunee runkosarjassa kahden ensimmäinen joukkoon niin joko 7. tai 8. sijoittunut joukkue joutuu kohtaamaan Lakersin ensimmäisellä kierroksella.

Kommentit (0)