NBA:Viikko 2

NBA:Viikko 2

S.Sukkela blogi

Comments: 0

Tiistai 11.1.2011


Philadelphia 76ers – Indiana Pacers, Philadelphia -5.5 1.98 55% (Pinnacle) 3/5

  • Indiana Pacers pelaa tällä hetkellä heikosti. Roy Hibbert ei ole ollut yhtä vakuuttava kuin alkukaudesta ja tämä selvästi näkyy hänen itseluottamuksesta. Tämä epävarmuus näkyy lisääntyneissä pallomenetyksissä ja alhaisessa heittoprosentissa. Philadelphia 76ers vastaavasti on esittänyt erittäin hyviä otteita viime aikoina ja kotihallissaan hävinnyt ainoastaan huippujoukkueille Celticsille ja Lakersille tämän hyvän jakson aikana.

 

Keskiviikko 12.1.2011


Charlotte Bobcats – Chicago Bulls 45% 2.4 (TheGreek) 1.5/5

Indiana Pacers – Dallas Mavericks, Indiana -1.5 56% 1.952 (Pinnacle) 3/5

New Orleans Hornets – Orlando Magic 46% 2.4 (TheGreek) 2/5

Los Angeles Clippers – Miami Heat, LA Clippers +7.5 55% 1.91 (TheGreek) 2/5

 

Torstai 13.1.2011


Denver Nuggets – Miami Heat 50% 2.13 (Pinnacle) 2/5

  • Tässä oikeastaan kaksi vetoa joista ensimmäinen on pelaako LeBron James. LeBron nyrjäytti eilisen ottelun lopulla nilkkansa, mutta pelasi ottelun loppuun. Aivan harmiton tapaus ei ollut sillä LeBron selkeästi nilkutti ottelun jälkeen ja tänään varmasti on nilkka kipeä. Miamilla ei ole mitään syytä riskeerata LeBronin nilkkaa vaan uskon, että hänelle annetaan lepopäivä. Jamesin pelaaminen kun selviää, niin kerroin varmasti lähtee liikkeelle, joten mikäli kerroin nopeasti nousee, niin lisää panosta ei kannata ottaa.

 

Perjantai 14.1.2011


Indiana Pacers – Chicago Bulls 55% 1.98 (Pinnacle) 2.5/5 (Canal+)

  • Indianan pelitaso on hieman kohentunut parissa edellisessä ottelussa. Valmentaja on hieman muuttanut Indianan pelityyliä ja lisännyt point guard Darren Collisonin vastuuta hyökkäyspäässä ja Collison on vastannut haasteeseen erittäin hyvin. Chicago Bulls kohtaa huomenna Miami Heatin kotihallissaan ja ehkä katseet voi olla hieman ja tuossa ottelussa, kun kyseinen ottelu olisi Bullsille hyvä näytönpaikka, että joukkue kuuluu Itäisen-konferenssin eliittiin ja on todellinen uhka myös Heatille. Varmaa on ainakin se, että huomisen ottelun vuoksi Bullsille huipputärkeät Derrick Rose ja Carlos Boozer eivät voi rehkiä jättiminuutteja, ja kun Indiana seuraava peli on vasta maanantaina, niin on etu Indianan puolella.

 

Lauantai 15.1.2011

 

Charlotte Bobcats – New Orleans Hornets, Charlotte -3.5 56% 2.0 (Pinnacle) 3/5

  • Molemmilla joukkueilla b2b, mutta New Orleansilla vaikutuksen pitäisi olla huomattavasti suurempi, sillä heidän eilinen jatkoaikaottelunsa loppui parisen tuntia myöhemmin kuin Charlotten, venyi jatkoajalle, sekä lisäksi lento Charlotteen myöhästyi kolmella tunnilla. The Hornets didn't get out of Houston until about three hours after they were supposed to depart on Friday night/Saturday morning due to a flight delay, which won't have them in Charlotte until around 6:30 a.m. on Saturday morning.” –Rotoworld.com

Kommentit (0)