NBA:Viikko 47

NBA:Viikko 47

S.Sukkela blogi

Comments: 0

Maanantai 22.11.2010

 

Atlanta Hawks – Boston Celtics, Atlanta -3 53% 1.99 (Pinnacle) 2/5

 • Veteraanijoukkue Boston Celticsille vaikeimpia vastustajia on Atlanta Hawksin joukkueet joilla ovat paljon nopeita ja atleettisia pelaajia, Bostonilla on tästä ottelusta lähes varmuudella sivussa joukkueen alkukauden paras ja tärkein pelaaja Rajon Rondo. Laajan pelaajamateriaalin omaavalla Celticsillä on kelpo korvaajat Rondolle, mutta Rondon syöttötaitoihin ja nopeisiin vastahyökkäyksiin eivät he pysty vaan pikemminkin Robinsonin ja Westin tehtävä on pelata perusvarmaa peliä.

 

Miami Heat – Indiana Pacers, Indiana +10 54% 1.926 (Pinnacle) 2/5

 • Indiana Pacersilla on sentterinä isokokoinen Roy Hibbert, jonka kautta hyökkäys usein kiertää. Miamin etukenttä heikentyi entisestään, kun Haslem loukkaantui ja mikäli Indiana pystyy hyödyntämään Hibbertin koon Miamin etukenttää vastaan, voisi ottelu pysyä tasaisena.

 

Golden State Warriors – Denver Nuggets, Denver -2.5 53% 1.971 (Pinnacle) 2/5

 • Golden State tarvitsisi David Leeta takaisin, sillä tällä hetkellä joukkueen hyökkäyspeli on aivan liikaa takakentän Ellis ja Curry varassa ja mikäli he eivät molemmat veny huippusuorituksiin on Warriorsin vaikea kaataa parempia joukkueita, kun tähän tarvittaisiin lisätukea Ellisille ja Currylle, eikä ainakaan vielä ole tälläisiä pelaajia joukkueen rosterista löytynyt.

 

Tiistai 23.11.2010

 

Indiana Pacers – Cleveland Cavaliers, Indiana -3.5 56% 1.952 (Pinnacle) 3/5

 • Tasoituksen mukaan joukkueet ovat lähes tasavahvoja, mutta itse näen Pacersin joukkueena joka taistelee Itäisen konferenssin viimeisistä pudotuspelipaikoista, kun vastaavasti Cavaliersilla ei pitäisi olla tälle tasolle asiaa. Indiana yllätti eilen Miamin, mutta tuskinpa se kotihallissa divisioonan sisäisessä ottelussa sortuu minkäänlaiseen let-downiin.

 

Los Angeles Lakers – Chicago Bulls, LA Lakers -8 53.5% 1.971 (Pinnacle) 2/5

 • Lakersin iso ja taitava etukenttä Pau Gasol ja Lamar Odom voi tuottaa ongelmia Bullsin puolustukselle. Noah on mainio puolustava etukenttämies, mutta nyt kun Gibson on luultavasti sivussa, niin etukenttä on todella kapea. Noahin seuraksi etukentälle vaihtoehdot ovat tulokas Omer Asik, veteraani Brian Scalabrine tai 40 ikävuotta lähestyvä Kurt Thomas. Tässä tilanteessa yksi vaihtoehto olisi peluuttaa Dengiä power forwardina, mutta tätä tuskin puolustusekspertti Tom Thibodeau tulee tekemään Lakersin isoa etukenttää vastaan.

 

Keskiviikko 24.11.2010

 

Cleveland Cavaliers – Milwaukee Bucks 52% 2.05 (TheGreek) 2/5

 • Andrew Bogut Bucksilta on tänään sivussa. Bogutin puuttuminen näkyy varsinkin puolustuspelissä ja lisäksi että hänen mies vs mies puolustusta kaivataan, niin erityisesti Bogutin puute näkyy siinä, että vastustajan on huomattavasti helpompi päättää korille ajot tehokkaasti, kun Bogut ei ole puolustamassa koria.

 

Orlando Magic – Miami Heat 42% 2.65 (TheGreek) 2/5

 • Miami Heatistä on tullut hetkessä hypetetystä superjoukkueesta kriisi joukkue, jonka vahvasti uskotaan olevan ensimmäinen päävalmentajansa vaihtava joukkue, ellei muutosta otteisiin nopeasti tule. Miami Heatillä on loukkaantumista huolimatta kolmikko LeBron, Wade ja Bosh terveenä ja mikäli Dwight Howard onnistuttaisiin pitää jotenkin kurissa, niin voitto on aivan saavutettavissa varsinkin, kun ei Magic ole myöskään ollut alkukaudesta erityisen vakuuttava ja Vince Carter on tänään sivussa.

 

Perjantai 26.11.2010

 

Detroit Pistons – Milwaukee Bucks 58% 1.971 (Pinnacle) 4/5

 • Lue Keskiviikon ottelun Cleveland Cavaliers - Milwaukee Bucks perustelut.

 

Denver Nuggets – Chicago Bulls, Denver -5 55% 1.917 (Pinnacle) 2/5

 • Denver Nuggetsin kotietu on yksi liigan suurimmista. Chicago on pelannut alkukauden yllättävänkin hyvin ilman Boozeria, mutta nykyisellä tasoituksella joukkueiden pitäisi olla perustasoltaan lähes tasavahvat, joka on hieman Chicagon yliarvostusta. Denveriltä saattaa olla sivussa point guard Billups, mutta ottaen huomioon hänen alkukauden otteensa sekä korvaajan Lawsonin tason on vaikea tästä juuri vähennyksiä tehdä.

 

Utah Jazz – Los Angeles Lakers  55% 2.0 (Pinnacle) 3/5

 • Toisilleen tutut joukkueet, sillä jo kolmella peräkkäisenä kautena Lakers on pysäyttänyt Utahin mestaruustoiveet pudotuspeleissä.  Utahille Lakersin kohtaaminen on varmasti hieman normaalia suurempi matsi juuri tämän kostoelementtitekijän vuoksi, kun taas Lakersille ottelu on yksi muiden joukossa, kun sen ei tarvitse mitään Utahille todistaa. Runkosarjassa Utah on pelannut kotihallissaan hyviä otteluita viime kausilla Lakersia vastaan joka myös viittaisi siihen, että Utahille merkitsee joukkueiden keskinäinen ottelu runkosarjassa enemmän kuin Lakersille ja pudotuspelien alkaessa Lakers on hieman kiristänyt turboruuvia.

 

Phoenix Suns – Los Angeles Clippers, LA Clippers +9 53% 1.98 (Pinnacle) 2/5

 • Tässä ottelussa Clippersin luulisi kahmivan Blake Griffinin johdolla hyvin hyökkäyslevypalloja ja näin ollen saavan Sunsia enemmän tekopaikkoja. Sunsin viimeistely on kuitenkin reilusti parempaa, mutta hyvällä levypallopelillä Clippersillä on mahdollisuus roikkua ottelussa mukana.

 

Portland Blazers – New Orleans Hornets 42% 2.62 (Pinnacle) 1.5/5

 • Brandon Royn pitäisi pelata tässä ottelussa, mutta 100% kunnossa hän ei missään nimessä ole vaan polvi on edelleen pahassa kunnossa. On jopa ollut huhuja, että Royn vamma on sellainen, että sitä ei edes leikkauksella pystyttäisiin korjaamaan ja, että koko loppu-uransa Roy joutuu taistelemaan vammansa kanssa, mikä tarkoittaisi, että Top15 taso ja All-Stars ottelut olisivat Royn kohdalla luultavimmin ohitse.

 

Lauantai 27.11.2010


Philadelphia 76ers – New Jersey Nets 1.901 60% (Pinnacle) 4/5

 • Odottelin ennen kauden alkua Philadelphia 76ersiä jopa taistelemaan viimeisestä pudotuspelipaikasta, mutta näin tuskin tulee käymään, kun jotta joukkue olisi tälle tasolle kyennyt olisi kesän kakkosvarauksen Evan Turnerin otteet pitäneet olleet parempia, mutta hän on ollut suuri pettymys. Nets on pelannut sillä tasolla mitä on saattanut odottaakin ja varsinkin kun kaksi kelvollista pelaajaa Troy Murphy sekä Terrence Williams eivät saa edes peliaikaa niin on vaikeaa pitää Netsiä Sixersiä parempana joukkueena. 

 

Sunnuntai 28.11.2010

 

New Orleans Hornets – San Antonio Spurs 55% 1.935 (Pinnacle) 2.5/5

 • Mielestäni Spurs ei ole lähtötasoltaan noin paljon Hornetseja parempi joukkue. Chris Paulin ollessa terve niin ei ole mitään esteitä miksi tämä joukkue ei voisi nousta tasolle millä se pelasi 2007-08 kaudella, varsinkin kun suurin kysymysmerkki kokematon päävalmentaja on osoittanut taitonsa ja saanut joukkueen pelaamaan huipputason puolustuspeliä. Paulin lisäksi, kun joukkueessa on laadukkaita pelaajia kuten West, Okafor, Ariza, Belinelli, Jack, niin selvästi päälle 50 voiton kausi on aivan mahdollinen liigan ehkä parhaimman point guard Paulin johdolla, kunhan hän pysyy terveenä. Myös Spurs on terveenä pysyessään huippujoukkue, mutta en näe joukkueen perustasossa kuin pienen edun Spursin hyväksi.

 

Seuranta viikko 47: 9/14, panokset: 34yks, voitot 47.13yks, palautus% 138.6 % (+13.13yks)

Kommentit (0)