NBA:Viikko 48

NBA:Viikko 48

S.Sukkela blogi

Comments: 0

Maanantai 29.11.2010

 

Utah Jazz – Milwaukee Bucks, Utah -9 53% 1.99 (Pinnacle) 2/5

  • Milwaukeelta edelleen sivussa Delfino ja Bogut sekä mahdollisesti myös Maggette sekä Gooden. Jälkimmäiset kaksi uudet sairaslistalaiset ovat kelvollisia hyökkäyspään pelaajia ja heidän ollessa sivussa rupeaa korintekovoima käymään todella vähiin varsinkin kun Salmons ei ole vielä viime kautisessa vireessä. Utahin peli kulkee jatkuvasti paremmin, kun uudet pelaajat, varsinkin Jefferson oppivat hyökkäyspään pelikuviot.

 

Tiistai 30.11.2010

 

Cleveland Cavaliers – Boston Celtics, Boston -6.5 55% 1.926 (Pinnacle) 2/5

  • Celticsillä tulee ajoittain vaisuja esityksiä heikkoja joukkueita vastaan, kun Celticsin kaltaisen veteraanijoukkueen kohdalla vasta täydet tehot lyödään päälle, kun pudotuspelit käynnistyvät. Celtics hävisi kauden ensimmäisen joukkueiden välisen kohtaamiseen, jonka voi pistää paljolti let-downin piikkiin sillä tuolloin joukkue oli voittanut edellisen illan ottelussaan Miami Heatin, ottelu joka tuolloin avauskierroksen superotteluna keräsi todella suuren huomion. Toista kertaa peräkkäin Celtics tuskin haluaa hävitä Cavaliersille joten ajoittain hukassa olevan motivaation luulisi olevan tässä ottelussa kohdillaan.

 

Golden State Warriors – San Antonio Spurs 44% 2.6 (TheGreek) 3/5

  • Warriorseilla on todella hyvä avausviisikko Ellis-Curry-Wright-Lee-Biedrins, mutta se mikä lopulta koituu esteeksi, ettei joukkue luultavasti pääse pudotuspeleihin on heikko vaihtopenkki, joukkueella ei ole todellista 6.miestä vaihtopenkillä, vaan ainoastaan keskitasoa heikompia pelaajia. Tähän otteluun joukkue pääsee hyvin levänneenä eikä joukkueella ole keskiviikkona peliä joten avauksen miehet ovat tuoreita ja voivat pelata isot minuutit ja mikäli virhevaikeuksilta vältytään uskon tasaiseen otteluun.


Cleveland Cavaliers – Boston Celtics, Boston -6.5 55% 1.952 (Pinnacle) 1/5 (Lisäpanos)

  • Nyt niin hyvä se kuuluisa mututuntuma, että pakko ottaa vielä yksikkö lisää. Näyttää tosiaan siltä, että Clevelandissa ei paljoa tämänpäiväinen peli kiinnosta, vaan kaikki huomio on jo Miami Heatin kohtaamisessa, fanipalstoilla kehitellään jo huutoja LeBronille, paikallislehdet ovat täynnä juttuja LeBronin paluusta ja Miamin loukkaantuneena oleva Haslemkin sanoi, että haluaa matkustaa peliin, vaikka on loukkaantuneena ja käytäntö olisi ettei hän matkalla mukana normaalisti olisi. Lopulta kuitenkaan tämän ottelun tulokseen ei vaikuta Haslemin mielenkiinto ottelua kohtaan vaan se miten Clevelandin pelaajat pystyvät unohtamaan Miamin kohtaamisen tänään. Clevelandin pelaajamateriaali koostuu pitkälti samoista pelaajista joiden kanssa LeBron pelasi useamman vuoden ja muutamat kuten Mo Williams toi selvästi asian julki kuinka pettynyt hän oli LeBronin päätökseen siirtyä Miamiin, joten vaikea on uskoa, että asia saadaan mielestä ja keskittyminen olisi sillä tasolla mitä Celticsin tason joukkuetta vastaan tarvittaisiin.

 

Keskiviikko 1.12.2010

 

Toronto Raptors – Washington Wizards 43% 2.69 (Pinnacle) 3/5

  • Tasoituksen mukaan joukkueet olisivat perustasoltaan lähes tasavahvat, mutta omissa rankingeissa Washington on selkeästä parempi joukkue. Mikäli Gilbert Arenas jatkaa terveenä, eikä häntä treidata niin Wizards voi olla lähellä pudotuspelipaikkaa, kun John Wall on osoittautunut kaiken ennakkohypen arvoiseksi ja tulokkaana oppii joka pelissä lisää.

 

New Orleans Hornets – Charlotte Bobcats, New Orleans -8 53% 2.0 (Pinnacle) 2/5

  • Charlotelta puuttuu tänään Stephen Jackson pelikiellon takia ja tämän merkitys hyökkäyspelille on suuri sillä Charlotella ei muutenkaan ole montaa hyvää hyökkäyspään pelaajaa ja lisäksi Jackson on se pelaajaa, joka ottaa vastuuta hyökkäyksessä, kun muilla ei hyökkäyspeli kulje tai hyökkäysaika on käymässä pelikellossa vähiin.

 

Lauantai 4.12.2010


Milwaukee Bucks – Orlando Magic, Milwaukee -3.5 57% 1.935 (Pinnacle) 3/5

  • Orlando Magiciltä sairaana sivussa Howard, Nelson, Redick, Pietrus ja Anderson. Orlandolla on todella tasokas ja laaja pelaajamateriaali josta todisteena joukkue voitti eilen samoilla poissaoloilla heikon Detroitin. Tänään tehtävä kuitenkin vaikeutuu selvästi, kun vastaan asettuu astetta parempi Milwaukee Bucks jonka pitäisi saada tähän otteluun takaisin selkävaivoista kärsineen Andrew Bogutin.

 

Sunnuntai 5.12.2010


Toronto Raptors – New York Knicks 53% 2.16 (Pinnacle) 4/5 (Ottelu alkaa klo. 20)

  • New Yorkilla oli alkukaudesta vaikeuksia, kun toimivia pelaajarotaatioita haettiin ja uudet pelaajat varsinkin Felton ja Stoudemire opettelivat vasta yhteistyötä keskenään, jonka varaan Knicks luottaa paljolti hyökkäyspäässä. Nyt alla viimeisestä 10 ottelusta 8 voittoa, joista tuoreimpana hieno vierasvoitto Läntisen konferenssin hyvästä joukkueesta New Orleans Hornetsista. 

 

Oklahoma City Thunder – Golden State Warriors, Oklahoma -6.5 53% 1.99 (Pinnacle) 2/5

  • Oklahoman pitäisi saada tähän otteluun sairastuvalta mukaan tähtensä Kevin Durantin. Perustasoltaan Oklahoma kuuluu aivan Läntisen konferenssin eliittiin, kun vastaavasti Golden State saattaisi aivan maksimaalisella suorituksella ja muiden tiimien pienellä avustuksella (loukkaantumiset) taistella viimeisistä pudotuspelipaikoista. 

Kommentit (0)