NBA:Viikko 5

NBA:Viikko 5

S.Sukkela blogi

Comments: 0

Cleveland Cavaliers – Indiana Pacers, Indiana -6 55% 1.952 (Pinnacle) 2/5

  • Cleveland on juuri niin huono joukkue kuin tilastot antavat ymmärtää. Joukkue on nyt hävinnyt 48 ottelustaan 40, 21 edellistä ottelua on päättynyt tappioon ja edellisestä 32 ottelusta 31 on päättynyt joukkueen tappioon. Indiana ei ole myöskään erityisemmin vakuuttanut, mutta uskoisin että valmentajavaihdos tuo parannusta peliesityksiin, sillä vaikutti että pelaajat halusivat päästä eroon edellisestä valmentajastaan joka sai paljon kritiikkiä erikoisista peluuttamisistaan sekä joukkueen lahjakkaan sentterin Roy Hibbertin vahvuuksien hyödyntämättä jättämisestä.

 

Minnesota Timberwolves – Memphis Grizzlies, Memphis -2.5 54% 1.971 (Pinnacle) 2/5

  • Minnesotalla ollut koko kauden ajan vaikeuksia säilyttää pelitasonsa ottelun ratkaisuminuuteilla. Memphis Grizzlies pelaa tällä hetkellä hyvin, eikä sillä ole varaa hävitä näille heikoimmille joukkueille, mikäli se aikoo kovatasoisessa lännessä selvitä pudotuspeleihin.

 

Los Angeles Clippers – Chicago Bulls, Chicago -2 56% 1.952 (Pinnacle) 3/5

  • Los Angeles Clippersin tulokkaan Blake Griffinin huima meno on jatkunut, mutta Chicagon huippuluokan puolustusta vastaan saattaa Eric Gordonin poissaolo jo näkyä. Joukkueet ovat tällä kaudella kerran kohdanneet Chicagossa mistä Clippers haki yhden pisteen voiton, kun Derrick Rose missasi toisen viime hetkillä saaduista vapaaheitoista joten ehkäpä tästä pieni lisämotivaatio Chicagolle ja Roselle

 

Torstai 3.2.2011


Orlando Magic – Miami Heat 53% 2.01 (Pinnacle) 2/5

  • Orlandolla on ongelmia terveystilanteen kanssa. Brandon Bassin ollessa sivussa joukkueen etukentän materiaali on hyvin kapea, eikä Howardilla ole varaa joutua virhevaikeuksiin. Lisäksi Gilbert Arenaksen operoitu polvi reistailee ja otteet ovat olleet viime aikoina heikkoja. Miami Heatillä tähtikolmikko Wade, LeBron ja Bosh ovat pelikuntoisia vaikka eivät hekään aivan 100% kunnossa ole. Miami Heat on joukkueista luokkaa parempi ja motivaatio varmasti on molemmilla joukkueilla korkealla, niin en näe syytä miksi Orlando olisi tässä ottelussa suosikki.

 

Perjantai 4.2.2011

 

Memphis Grizzlies – Cleveland Cavaliers, Cleveland +13.5 54% 1.952 (Pinnacle) 2/5

  • Memphisillä on ollut raskas otteluohjelma viime aikoina ja huomenna todella tärkeä ottelu Houston Rocketsia vastaan. Niin onneton joukkue kuin Cleveland on, niin tänään sillä saattaa olla mahdollisuus roikkua ottelussa ja pitää tappiolukemat siedettävinä, kun Memphisillä varmasti jo katseissa huominen peli ja pelaajia varmasti pyritään säästelemään mahdollisimman paljon.

 

Sacramento Kings – San Antonio Spurs 41% 2.7 (TheGreek) 1.5/5

  • Pieni kokeilu siitä, että olisiko San Antoniolla let-downin paikka. San Antonio voitti eilen tasaisessa ottelussa Los Angeles Lakersin viime sekunnin korilla. Voittoa voisi pitää Spursin huikean kauden huippukohtana, joten on mielenkiintoista nähdä onnistuuko joukkue motivoimaan itsensä tarpeeksi b2b vierasottelussa heikkoa joukkuetta vastaan.

 

Lauantai 5.2.2011


Washington Wizards – Atlanta Hawks 49% 2.29 (Pinnacle) 3/5

  • Washington Wizardin kauden saldo on heikko 13 voittoa ja 36 tappiota. Nuoren joukkueen ongelmana on ollut vierasottelut. Vieraskentällä joukkue ei ole koko kautena voittanut ainuttakaan ottelua vaan kokenut tappiot jokaisessa 25 ottelussa. Kotihallissa peli kulkee paljon paremmin ja saldo onkin 24 ottelussa 13 voittoa. Atlanta voitti eilen niukasti kotihallissaan LA Clippersin, mutta ottelun viime sekunnilla joukkueen sentteri Al Horford sai kovan iskun selkäänsä, kun donkkitilanteessa hän joutui rikotuksi ja putosi selkä edellä parkettiin. Horford pystyi kuitenkin heittämään ottelun ratkaisseet vapaaheitot, mutta oli selvästi tuskissaan ja kun tuosta ottelusta on vajaa vuorokausi aikaa, niin saattaa paikat olla niin jumissa, että pelaaminen on tänään mahdotonta. Arviossa oletan hänen pelaavan, mutta ei 100% kunnossa, joten mikäli Horford on sivussa, niin Washingtonin arviota voi nostaa useammalla prosentilla.

Kommentit (0)