21.4.2014: NBA Playoffs: OC Thunder - Memphis Grizzlies ja LA Clippers - GS Warriors

21.4.2014: NBA Playoffs: OC Thunder - Memphis Grizzlies ja LA Clippers - GS Warriors

S.Sukkela blogi

Comments: 0

NBA 21.4.2014

Oklahoma City Thunder – Memphis Grizzlies, Oklahoma -7 1.99 57% 3u (Matchbook)

Ensimmäisessä ottelussa Thunder hallitsi mielin määrin peliä ensimmäisellä puoliskolla ja peli sekä sen tempo olivat sen tyylistä mitä he halusivat, eli Grizzlies joutui kuluttamaan paljon energiaa luodakseen korintekopaikkoja korin lähelle, kun vastaavasti Thunder pääsi usein juoksemaan nopeita hyökkäyksiä, jossa sen nopeusetu tulee selkeästi esille. Kolmannella jaksolla Memphis nousi otteluun mukaan varsinkin Tony Allenin kokonaisvaltaisen pelisuorituksen ansiosta. Viimeisellä jaksolla Memphisin avainmiehiin iski selkeä väsymys ja kovalla vaivalla tasaiseksi saatu ottelu karkasi taas nopeasti käsistä.

Oklahoma pystyi pitämään Z.Randoplphin sekä M.Gasolin tarpeeksi usein loitolla hyviltä tekopaikoilta ja lähes nollaamaan Memphisin kolmeen pisteen heittopelin. Ennen ottelusarjaa ajattelin, että Grizzliesin musta hevonen saattaisi olla Mike Miller, mutta ainakin ensimmäisessä ottelussa hänet puolustettiin lähes näkymättömäksi.

Moni vielä muistelee viime vuoden pudotuspelisarjaa joukkueiden välillä, mutta tuohon en näe nyt pahemmin vertauskohtia sillä sen verran tasokkaampi joukkuen on Thunder tällä kaudella. R.Westbrook on terve, S.Ibaka kehittynyt selvästi hyökkäyspäässä ja saanut lisää aggressiivisuutta, vaihtopenkki on kelvollinen johon Caron Butler on kelpo lisä. Edellisessä ottelussa Butler näytti, että ikäkään ei vielä paina pohkeissa komeella donkilla.


Tulokas Steven Adams ei hyökkäyspäässä juuri mitään tuo, mutta puolustuspäässä hänellä on selkeä rooli. Vaikuttaa tosi rasittavalta kaverilta vastustajan näkökulmasta.

Eli vaikka Oklahoman sentteriosasto ei tasoltaan häikäise, niin mikäli se pysyy kohtalaisesti poissa virhevaikeuksista, on se puolustuspäässä sellainen, joka pystyy vaikuttamaan Grizzliesin isojen miesten energitasoon fyysisellä pelillä ja horjuttamaan heidän mukavuustasoaan.

 

Los Angeles Clippers – Golden State Warriors, Los Angeles -8 2.0 57% 3u (Matchbook)

Golden State voitti ensimmäisen ottelun Los Angelesissa todella värikkäiden vaiheiden jälkeen. Ottelun lopussa joukkueet heittelivät kilpaa vapaaheittoja ohi ja CP3 joutui selkeän tuomarivirheen kohteeksi (https://www.youtube.com/watch?v=UBd51P533FE), mutta loputa Warriors onnistui ottamaan yllätysvoiton.


Andrew Bogut oli ja on tänäänkin ottelusta sivussa, mutta tämä ei vielä näkynyt odotetun paljon Warriorsin etukentän puolustuspelissä. Clippersin puolelta sentteri DeAndre Jordanilla oli 7 pallonmenetystä ja Blake Griffin pelasi ainoastaan 19 minuuttia virhevaikeuksien rasittama ja saikin 6 virhettäkin kasaan hölmistyneen reaktion kanssa ja kippasi "vahingossa" vedet Warriors fanin päälle. 
Ensimmäisessä ottelussa oli paljon tekijöitä, jotka olivat Clippersiä vastaan, mutta joita harvemmin voi odottaa, varsinkin tälläisenä rykelmänä. Clippers on joukkueista selvästi parempi ja leveämpi materiialiltaan ja Bogutin poissaolo tulee väkisinkin näkymään ottelusarjan edetessä, kyseessä kuitenkin yksi sarjan parhaista puolustuspäänsettereistä.

Matchbook on suositeltava vedonlyöntipörssi pienen komission ansiosta sekä Ylikerroin.comin yhteystyökumppani. Mikäli sinulla ei ole vielä tiliä kyseiseen yhtiöön niin tämän LINKIN kautta pääset nauttimaan markkinoiden parhaista kertoimista jenkkilajeihin, sekä samalla omalla panostuksellasi tukemaan Ylikerroin.comin kehitystyötä. Kiitos!

Keskustelua yhtiöstä

Kommentit (0)