Fear The Brow!

Fear The Brow!

S.Sukkela blogi

Comments: 4

Eilisen vedon viimeinen neljännes koitui jälleen kohtaloksi, mutta turha sen enempää on muistella. Tänään pari tasoitusvetoa, joista toinen New Orleansin pussinokkiin. Molemmilla joukkueilla on loukkaantumisia, kun Kingsiltä on sivussa Gay ja Pelicansilta E.Gordon ja Asik. Gordonin otteet ovat olleet tällä kaudella sitä tasoa, että eipä tuosta suuria vähennyksiä voi tehdä. Asik olisi ollut hyvä lisä Cousinsin puolustamiseen, mutta toivotaan, että A.Davis saa Cousinsin pelin sekaisin ja kun Gay on sivussa, niin tämän pitäisi riittää Pelicansien voittoon. Tällä hetkellä A.Davis on selvästi ollut koko sarjan paras pelaaja ja mikäli hän hinaisi Pelicansin selkeästi pudotuspeleihin, niin myös MVP-titteli olisi hyvinkin lähellä.

NBA 25.11.2014

Washington Wizards – Atlanta Hawks


New Orleans Pelicans – Sacramento Kings


 

Matchbookin esittelyn löydät TÄÄLTÄ

Skrillin esittelyn löydät TÄÄLTÄ ja Oppaan alkuun TÄÄLTÄ

Kommentit (4)

Washington Wizards – Atlanta Hawks

washington maistuu, mutta tossa toisessa pelaisin taas mieluummin kingsejä eli sen jätän pelaamatta.

denver

Minä pelaan denverin voittoa ja denverin isoja voittoja tänään. Chicago vaikutti eilen väsyneeltä viimeisillä neljänneksillä, 5s matkapeli 8pv tuntuu, eikä tuo joukkue kovin kaksinen ole muutenkaan:)

Asik pelasi mutta ei hänkään

Asik pelasi mutta ei hänkään tällä kertaa juuri hidastanut kentän parasta pelaajaa Cousinsia.

Vaikeita aikoja

Ei tunnu tällä hetkellä osuvan juuri mikään. Onneksi vielä on paljon otteluita edessä, että tämä pieni kuoppa saadaa umpeen ja nousukausi alkuun. Tosiaan Pelicans ottelussa saatiin ihannekokoonpanot, kun Asik pelasikin ja vastaavasti Sacramenton epävarma Collison oli sivussa. Linja tippuikin -6.5 tasolle, mutta Sacramento näytti jo takavalojaan ottelun alussa. Vastaavasti Wiz matsi oli tasaista vääntöä, mutta Wizin hurjat 25 pallonmenetystä tappoivat vedon ja vaikka joukkue mm. kahmi 17 hyökkäyslevypalloa, niin tuollaisia pallonmenetyslukuja näkee harvemmin muulloin kun harjoitusotteluissa.

Toivottavasti kelkka kääntyisi kohta. Vuoristorata on pitkän kauden aikana väkisinkin tiedossa, mutta olisi kiva saada alkuun se jyrkkä nousu. No jatketaan positiivisin mielin, kun tuo kuoppa on vielä hyvin pieni ja toivottavasti tänään aloitettaisiin jättikierroksella sen täyttäminen.