Memphis Grizzlies ei partamiestä pelkää!

Memphis Grizzlies ei partamiestä pelkää!

S.Sukkela blogi

Comments: 3

Tämän päivän ottelulista ei urheilullisesti juuri säväytä, mutta onneksi tämä ei vedoissa haittaa. Yksi ottelu kuitenkin erottuu joukosta nimittäin läntisen konferenssin kärkiottelu Houston Rockets – Memphis Grizzlies.  Memphis on aloittanut kauden upeasti voittamalla 17 ottelustaan peräti 15, eikä Houstonkaan ole paljoa heikommin esiintynyt. Match-up puolella Memphisilla on suunnaton etu tänään puolellansa, sillä Houstonilla tulee olemaan todella vaikea työ pysäyttää etukentän M.Gasol-Randolph kaksikko. Vastaavasti Houstonin supertähden Hardenin työ ei tule olemaan helppo, kun Memphisiltä löytyy kaksi todella mainiota vartijaa Courtney Lee ja Tony Allen.

 NBA 3.12.2014

 Charlotte Hornets – Chicago Bulls


Boston Celtics – Detroit Pistons


Miami Heat – Atlanta Hawks


Houston Rockets – Memphis Grizzlies


Utah Jazz – Toronto Raptors


https://twitter.com/SSukkela

 

Matchbookin esittelyn löydät TÄÄLTÄ

Sbobetin esittelyn löydät TÄÄLTÄ

 Skrillin esittelyn löydät TÄÄLTÄ ja Oppaan alkuun TÄÄLTÄ

Kommentit (3)

MIelipiteet

Samaa mieltä:

Memphis -4,5. En usko että Houston pystyy korin alla ilman Howardia pysäyttämään Memphistä jos ei kolmos % ole ihan järetön.

Eri mieltä:

Charlotte +3. Vaikka Chicagolla eilen kahden jatkoajan peli alla, niin silti uskon joukkueen laajuuden biittaavan Kriisi-Charlotten. Chicagolla on kuitenkin niin vahva joukkue, ettei sillä ole varaa hävitä näitä hulahulajoukkueita vastaan montaa peliä kaudessa.

Utah +4. Pohjoisen matsi :/ Toronto ollut edellisvuonna, kuten tänäkin vuonna valovuoden edellä Utahia. Utahin joukkueesta ei löydy minkäänlaista valopilkkua + heittopeli täysin jäässä ollut koko kauden. Ilman DeRozaniakin Toronto jyrää tarvittavan voiton joka on selkeesti yli tuon Utahin +4 tasoituksen.

Muuta:

Philadelphialla tänään realistinen mahdollisuus voittaa.

Pelionnea!

Omat mielipiteet

Itse en ole täysin samoilla linjoilla DeRozanin merkityksesta vaan uskon sen olevan hyinkin merkittävä tekijä. Eilisessä ottelussa Sacramentoa vastaan Lowry vaikutti ottelun lopussa selkeästi väsyneeltä ja näen tuon ongelmaksi, sillä DeRozanin ollessa sivussa Lowryn kuormitus kasvaa todella merkittävästi.

Chicagon kohdalla painotin normaalia enemmän tuota tuplajatkoaika b2b tilannetta, sillä Thibs peluuttaa valtavia minuutteja jatkuvasti avainpelaajiaan ja varsinaisen peliajan lopussa Gasol ja Butler näyttyvit jo väsyneiltä, niin tuossa vaiheessa jo epäilin, että jatkoajalla Dallas on vahvemmilla. Erityisesti Gasolin kohdalla kun huomioi iän ja pelipaikan, niin 50min on hurja luku.  Tänään olisi Gibsonin tärkeys hyvin korostunut, mutta hän vielä sivussa. Lisäksi kun Rose ja Noah eivät ole vielä 100%, niin mielestäni Bullsin kohdalla lepoajalla selvästi korostunut rooli.

Oikea rupupeli tuo Wolves-76ers, mutta uskoisin että Wolves sen kyllä viä, varsinkin kun Wroten ja Shved on sivussa, niin takakentänkin pienoinen leveys on sulanut joka vaikuttaa nopeisiin hyökkäyksiin ja helppoihin koreihin, sillä halfcourt-pelissä 76ersillä on hyvin vaikeaa. 

Onnea myös omiin vetoihisi!

Utah Jazz – Toronto Raptors

tätä underia pelaan ja sit ton memp-4,5 muut jätän väliin, mutta edelleen toivotaan että napsuis vaikka kaikki kohteet.