NBA-kausi voi todenteolla alkaa, sillä Kevin Durant palaa parketeille!

NBA-kausi voi todenteolla alkaa, sillä Kevin Durant palaa parketeille!

S.Sukkela blogi

Comments: 12

Tänään melkoinen kasa isomman panostason kohteita ja jopa kaksi maksimipanoksen eli 5 yksikön vetoa. Chicagon linja Dallasia vastaan on mielestäni aivan liian alhaalla ja sen mukaan Dallas olisi joukkueista ilman kotietua selkeästi parempi. Omissa listauksissa Chicago on Dallasia parempi, vaikka Rose ja Noah eivät 100% vireessä olekaan ja Gibson on sivussa. Jimmy Butleria tuli jo viimeksi ylistettyä ja lisätään vielä Pau Gasolin erinomaiset otteet mukaan. Derrick Rosen otteet eivät ole vielä vakuuttaneet, mutta tästäkin huolimatta Bulls on dominoinut suurta osaa alkukauden otteluista ja on vaan pelottavaa ajatella kuinka hyvä joukkue onkaan, kun Rose ja Noah vetreytyvät. Oklahomalla Durant ja Westbrook ovat vihdoin pelikuntoisia ja total-linja nojaa aivan liikaa alkukauden tuloksiin. En näe mitään syytä miksi Thunderin peli ei tulisi muistuttamaan sitä mitä ollaan edellisilla kausilla totuttu, kun Durant ja Westbrook ovat taas parketilla. Luonnollisesti jonkun verran vähennystä on pistetty mukaan, kun 100% vire ei ole vielä, mutta tänään nähdään viihdyttävä Oklahoma alkukauden tylsyyden sijaan.

NBA 2.12.2014

Cleveland Cavaliers – Milwaukee Bucks


New York Knicks – Brooklyn Nets


 New Orleans Pelicans – Oklahoma City Thunder


Chicago Bulls – Dallas Mavericks


Denver Nuggets – Portland Blazers


Sacramento Kings – Toronto Raptors


https://twitter.com/SSukkela

 

Matchbookin esittelyn löydät TÄÄLTÄ

Sbobetin esittelyn löydät TÄÄLTÄ

 Skrillin esittelyn löydät TÄÄLTÄ ja Oppaan alkuun TÄÄLTÄ

Kommentit (12)

samaa ja eri mieltä

Samaa:

Portland -2,5. Lisänä pelaan vielä Portlandin suurempia voittoja sekä yli 210,5 pistettä tähän. Illan maistuvin itelle.

Sacramento -1,5, lisänä sacramenton isompia voittoja.

Eri mieltä.

Chicago-Dallas. Kummankin joukkueen peli heittelee niin paljon illasta toiseen, ettei yksinkertasesti uskalla vetää mitään tälläisiin flippeihin.

Sacramento-toronto alle 203,5. Pelaisin ennemmin yli tuloksia, kun sacramentolla ykköset pelikunnossa ja Torontokaan ei peruuttele juuri vieraissa :/

Muut marginaalisina ohitan, tai hyvin pienellä mukaan mielenkiinnosta Oklahoman peliin kun siihen iso streami auki :)

Lisäksi pelasin GSW -10,5 ja hiukan isompiakin voittoja vielä. En vaan tykkää Orlandon joukkueesta :) + tasoerohan on kauhee jos GSW peluuttaa ykkösiään paljon.
Tämän lisäksi Indianaa hyvin marginaalisella panostuksella Phoenixin viimeisen kehnon esityksen avittamana ja Isiah Thomasin poissaolon myötä.

Pelionnea!

Huh

Nyt on vahva tunne, että mennään miinukselle ja reilusti, mutta toivottavasti olen väärässä. Nyt sitä kuuluisaa onneakin mukaan!

New Orleans Pelicans – Oklahoma City Thunder

mulle maistuu eniten no-okl over ja portland -2,5 ja sit vähän vähempi cle-mil under ja sac -1,5 muut jätän pelaamatta mutta toivon että osuvat kun en ole vastaankaan pelaamassa niin saisi joku vaikka rekan hoidettua kotiin :)

sacramento

Mastuvuus meni, Cousins poissa.. Ei siihen peliä

Viime hetken kokoonpanomuutokset

Muistakaa, että kun luette tai kommentoitte omia mielipiteitä, niin nämä minun vedot ovat jo pelattu ja, kun yllättävä tieto tulee kuten tuo Cousins, jonka piti suurella tod. näk. pelata, niin tällöin linjat ovat jo muuttuneet. Tietenkin asiasta saa mainita, mutta näissä tilanteissa on liian myöhäistä enää veto peruuttaa, vaikka toki luonnollisesti näin haluaisikin tehdä, mikäli vain voisi. Onneksi kauden mittaa näitä tulee myös vedoilla suosiollisia.

S.Sukkela

arviointimenetelmät ruosteessa?

Joka yö näitä seurannut, useimmiten valtaosasta kohteita eri mieltä. Omat napsuu, hyvä niin. Overit ja underit vähän vähemmän itsellä syynissä, niihin näkyy löytyvän välillä pari hyvää oivallusta, kuten esim. Oklahoma over ja knicks under.

Kiinnostaisi tietää, miten et saanut peliin riittäviä prosentteja esim aliarvoidusta Lakersistä? Tuntuu, että markkina karkaa, kun kierros kierrokselta tulee tasaiseen tappiota, joskin marginaalisesti.

Omaan silmään kierrokselta ei edes löytynyt kovinkaan montaa herkkukohdetta; lähinnä Lakers+2 Magic+12,5 Okla over ja Chicago Over.

d1mezi

Mistä vihjeesi löytyvät? Olisi kiva seurata noin ennen otteluitakin, että mitä paperilla? Lakersia en pelannut, sillä liikaa käy silmiin Koben liiallisten peliminuuttien tuoma rasitus, joka on tällä kaudella jo liian usein kulminoitunut tyypilliseen itsekkyyteen, joka ok kun toimii, mutta tällä kaudella maksanut Lakersille useita pelejä. Väsynyt Kobe on todella huono juttu otteluiden lopussa, kun heitto ei putoa ja aggressiivisuutta ei väsymyksen takia riitä, jotta hakisi suuremman prosentin heittopaikkoja. Koben pitäisi ymmärtää, että hän ei ole enää edes pelipakkansa top5 ja jakaa ratkaisuhetkilläkin vastuuta, esim. Linille pelinrakentelussa.

Näihin arviointimenetelmät ruosteessa/markkinat karkaa, niin ehkä kannattaa odottaa hieman pidempi aika ennen tuollaisia heittoja, mikäli ei ollut vittuiluksi tarkoitettuja(?) ja ymmärrät varianssin merkityksen. Tuollaiset eiliset Chicago-pelin tyyliset yksien otteluiden merkitys on vielä aivan liian suuri, jotta todellista arviota vihjeiden tasosta voidaan sanoa.

Hyvä keskustelu

Kyllähän tossa d1mezillä oli pointtinsa. NBA-markkinat tuntuvat nykyään tietävän "kaikesta kaiken". Minusta se että koko ajan spekuloidaan että "veto ratkesi tähän viime sekuntien tilanteeseen" ei kerro huonosta hajonnasta vaan sen että markkinat oli (jälleen kerran) kohdillaan kun lopputulos pyöri juuri vedonlyöntilinjan pinnassa. Markkinat eivät siten tunnu olevan biitattavissa, Vegasissa on paras tieto, tietokannat ja parhaat menetelmät nykyään. Tuntuu että enää ei riitä se että "Bulls on parempi kuin Mavericks plus kotietu" menetelmäksi. Täytyy tietää enemmän. Vegas tuntuu tietävän koska näyttäis että ne ei tee kertoimiaan linjojen perusteella tällä perusteella. Vaan muutkin asiat vaikuttaa, esim. miten joukkueet pelaa toisiaan vastaan ja ehkä miten tietyt pelaajat toisiaan vastaan. Eikä vaan rautalangasta päätä seinään hakaten "tää on parempi ja kotietu 3p se on siinä".

Analyysimenetelmät

R2D2, mikäli luulet että minun menetelmät analyysissä rajoittuvat kotietuun ja perusrankingeihin, niin et ole tuskin juuri seurannut minun kirjoituksia aikaisemmilta vuosilta. Tällä kaudella perustelut ovat jääneet ajankäyttösyistä tollaisiksi parin sanan heitoiksi, sillä aika ei riitä mitenkään siihen, että alkaisin perkaamaan otteluanalyysiani täysin auki vihjeisiin, johon kuluttaisin useita tunteja, kun seuraajista ainoastaan kourallinen niitä sen enempää lukisi tai ymmärtäisi, sillä harva suomalainen kuitenkaan seuraa NBA:ta. Jep jälkipeli ja kiukuttelu on usein turhaa, mutta sitä vaan välillä tulee, kun tunteella ja omilla rahoilla myös mukana vedoissa. Toisaalta myös ainaiset "markkinat koventuneet", "muualla parempaa tietoa" jne. lausahdukset on helppoa tilanteessa, kun ollaan miinuksella, mutta kovin oli hiljasta esim. tähän asti parhaalla kaudellani 2012-13 jolloin 109% tason palautusta tehdessä ei tälläistä kuullut. Samoin myös tämäkin maa on täynnä niitä vedonlyöjiä, jotka tekevät omien sanojensa mukaan hirmutulosta ja ovat toinen toistaa parempia, vaikka näitä vetoja mistää julkisesti tietenkään löydykkään. Puskista huutelu on aina hellpoa :)